Šok! Biseksualnega Supermana, ki se bori proti zanikalcem podnebja, ne bodo več prodajali

DC Comics je napovedal konec svoje woke serije “Superman: Son of Kal-El” na newyorškem Comic-Conu. Prodaja namreč še naprej pada, saj na veliko žalost prebujencev DC-jev biseksualni Superman, ki se bori proti zanikalcem podnebja, nikakor ni šel v promet. Prodaja je bila tako nizka, da je naslov že do tretje izdaje izpadel iz 50 najbolje prodajanih stripov.
 
Serija pisatelja Toma Taylorja je bila predstavljena z velikim pompom pred letom dni, vendar ni prestala testa prodaje stripov. Serija se bo končala po samo 18 izdajah, zadnja nova knjiga pa bo na prodajnih mestih decembra, poroča Bounding Into Comics. Naslov biseksualnega Supermana je bil tako slab, da je do tretje izdaje izpadel iz 50 najbolje prodajanih stripov so zapisali na nova24tv.si
 
Superman je pred nekaj leti postal resna tarča prebujanja oziroma woke ideologije. Postalo je tako hudo, da je umetnik Gabe Eltaeb leta 2021 zapustil DC, ko se je podjetje odločilo “razkužiti” Supermana, tako da je odstranilo “Ameriko” iz njegovega dolgoletnega slogana “resnica, pravica in ameriški način”. Eltaeb se je od takrat pridružil pisatelju Ericu Juliju pri novi “anti-wake” liniji stripov, imenovani “Rippaverse” comics, ki je s prodajo prve številke zaslužil 3,7 milijona dolarjev.

 

Eltaeb je bil navdušen, ko je videl, da je konec z gejevsko serijo Superman. “Pred enim letom sem vztrajal pri načelu in zapustil DC Comics zaradi njihove sovražne knjige SJW narcisa Toma Taylorja. Zmagal sem,” je Eltaeb zapisal na družbenih omrežjih. Najnovejši podatki, ki jih je zbral Comichron, razkrivajo, da je bila tretja številka stripa septembra prodana le v 34 tisoč izvodih, kar je strip po prodajanosti postavilo šele na 77. mesto.
 

Vir: nova24tv.si
 
Preberite še:

Kakšna je resnica glede RTV?

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Vlada naj preneha z manipulacijami v škodo starejših

Brezglavo zapravljanje državnega-našega denarja

 
TS