Je pristranska RTV zopet želela diskreditirat uspešnega kandidata za predsednika Slovenije dr. Anžeta Logarja?

Predsednik vlade Robert Golob se je zopet spretno izognil povabilu v včerajšnjo oddajo Tarča kot tudi vsem povabilom televizije Nova24TV. RTV televizija katera bi morala biti nepristranska, je bila zopet navijaška pod taktirko levega političnega pola kot že vseh 30 let.

Povabljenemu gostu predsedniku največje in najbolj stabilne politične stranke Janezu Janši voditeljica Erika Žnidaršič večkrat ni pustila, da odgovori na zastavljeno vprašanje ali pa ga je kar prekinila sredi odgovora, ko je želel odgovoriti na zastavljeno vprašanje. Vse kaže na to, da resnica levega političnega pola ni bila nikoli intimna opcija in tudi v prihodnje ne bo. Posledica tega je čim večkrat utišati politika, ki razmišlja drugače kot oni.

Glede na predvolilni čas za predsednika republike, je Erika na vsak način želela najti tudi črni madež za izkušenega politika dr. Anžeta Logarja. V oddaji se jasno vidi, da voditeljico pomembni odgovori na zastavljena vprašanja niti ne zanimajo ampak je šlo več ali manj za levo navijaštvo.

Tematika se je dotikala tudi prihajajočega trojnega referenduma kjer Janša ponovno obrazloži zakaj je potrebno na referendumu glasovati PROTI tem trem škodljivim zakonom in pa Kovid ukrepov pri nas in po svetu.

Ne pozabimo kako je bila pri rušenju Kovid ukrepov tudi RTV izjemno uspešna kljub temu, da je bil intenzivni oddelek v UKC polno zaseden, saj so neprijavljene, nezakonite in nezavarovane shode tudi dnevno promovirali. V oddaji se omeni tudi nevarno zapiranje obvoznice.

Janez Janša ponovno razloži zakaj so trije zakoni škodljivi in zakaj je za vse tri potrebno na referendumu reči NE.

Celotno oddajo si lahko pogledate na spodnji povezavi.

https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174909589?s=tv

V Tarči Erika tudi nikakor ni mogla mimo @JJansaSDS Twittov. Socialiste Janšev Twitter očitno zelo moti, saj razgalja njihove prave namene in poteze. Mimogrede gre za Twitter profil z največ sledilcev iz Slovenske celotne politične scene.

Kaj si mislijo o tej Tarči nekatera znana imena?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Preberite še:

Kakšna je resnica glede RTV?

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Vlada naj preneha z manipulacijami v škodo starejših

Brezglavo zapravljanje državnega-našega denarja

TS