Janez Janša bo na Ptuju razpravljal o pomembnosti enakomernejšega razvoja vseh slovenskih regij

Zbor za republiko in Mestni odbor Slovenske demokratske stranke (SDS) Ptuj vas vljudno vabijo na javno tribuno z naslovom “Slovenija ni samo Ljubljana”, kjer bo kot gost predavatelj nastopil predsednik Slovenske demokratske stranke, Janez Janša. Dogodek se bo odvil v torek, 12. marca 2024, ob 18:00 uri v prostorih Dominikanskega samostana na Muzejskem trgu 1 na Ptuju.

 

Tribuna bo odprla razpravo o pomembnosti decentralizacije in enakomernejšega razvoja vseh slovenskih regij. Posebna pozornost bo namenjena razvojnim priložnostim, ki presegajo meje glavnega mesta, in iskanju učinkovitih rešitev za izboljšanje kakovosti življenja v različnih delih Slovenije. Gost predavatelj, Janez Janša, bo delil svoje poglede na trenutne izzive in možnosti za spodbujanje uravnoteženega razvoja po celotni državi.

Dogodek je odlična priložnost za vse, ki jih zanima prihodnost slovenskih regij in ki želijo prispevati k razpravi o pomembnosti razširjanja fokusa razvojnih politik izven meja Ljubljane. Tribuna bo nudila prostor za izmenjavo mnenj, predlogov in idej, ki lahko pripomorejo k boljši teritorialni koheziji in gospodarskemu napredku Slovenije kot celote.

Všečkajte Facebook stran in ostanite obveščeni

Vabljeni, da se nam pridružite in s svojo prisotnostjo ter aktivno udeležbo prispevate k pomembnemu dialogu o prihodnosti naše države. Vaša mnenja in predlogi so ključni za oblikovanje usmeritev, ki bodo vodile k bolj uravnoteženemu razvoju Slovenije.

Kdaj: Torek, 12. marec 2024, ob 18:00
Kje: Dominikanski samostan, Muzejski trg 1, Ptuj
Organizator: Zbor za republiko in Mestni odbor SDS Ptuj
Gost: Janez Janša, predsednik Slovenske demokratske stranke

 

Pridružite se nam na Ptuju in skupaj zastavimo korake proti bolj povezani in raznoliki Sloveniji.

Preberite še:

V senci vladne nesposobnosti: Lokalne skupnosti na nogah proti povečanju ilegalnih migracij in načrtovanem azilnem centru…

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

 

Lokalne skupnosti proti vladnim odločitvam: Združeni v boju proti azilnemu centru…

Množični nasprotovanje odločitvi vlade o azilnih domovih brez posvetovanja z lokalnimi skupnostmi…

MR