Za koga dela Golobova vlada? Množične migracije kot orožje islamizacije Evrope, mi pa ilegalcem odpiramo meje na široko

Kjer so se nekoč Evropejci bojevali proti islamu, se danes v nebo dvigujejo minareti. Muslimansko prebivalstvo Evrope narašča. Slovenija se sooča z rekordnim številom ilegalcev. Se bo Evropa prebudila?
 
Skozi zgodovino se je Evropa večkrat soočala z invazijami islama, mnoge odločilne zmage, ki so zagotovile njen nadaljnji obstoj, pa so Evropejci izbojevali proti islamskemu svetu, ki si je vedno znova skušal pokoriti našo celino. Čeprav muslimanskim hordam nikoli ni uspelo pokoriti Evrope, so bile na nekaterih območjih uspešne.
 
Od leta 711 do 1492 so Mavri obvladovali Iberski polotok. Osmansko cesarstvo je več stoletij obvladovalo Balkanski polotok, kar je za seboj pustilo verske in kulturne posledice, ki so prilivale olje na ogenj tudi v vojnah ob razpadu Jugoslavije. Kot vemo, pa je bil leta 1453 za Evropo za vedno izgubljen Konstantinopel, prestolnica Vzhodnega Rimskega cesarstva. Čeprav se je zdelo, da se v 20. stoletju tudi večinsko muslimanske dežele obračajo k zahodnjaškemu sekularizmu, so islamske revolucije v nekaterih bližnjevzhodnih državah konec sedemdesetih let prejšnjega stoletja temu naredile konec, islam pa je znova začel kazati svoje zobe.
 
Seveda je bil del tega tudi zavračanje modernih liberalnih vrednot, ki jih je Zahod predvsem pod okriljem ZDA poskušal širiti v vse dele sveta, vendar pa nas zgodovina uči, da islamski terorizem in agresija nista le odgovor na zahodno politiko, temveč si islam že od nekdaj prizadeva pokoriti Evropo. Kar mu ni uspelo z ognjem in sabljo, pa danes vse bolj očitno dosega po mirni poti pod tančico množičnih migracij.
 
Nekoč kraj evropske zmage, danes islamski center
 
Leta 1593 je na Hrvaškem pri trdnjavi Sisak cesarska vojska, ki je poleg hrvaških, avstrijskih in nemških vključevala tudi slovenske čete iz Kranjske, Koroške in Štajerske, porazila številčno močnejšo osmansko vojsko. Danes, leta 2022, so v začetku septembra prav v Sisku odprli novi islamski center skupaj z mošejo, ki je posvečena turškemu predsedniku Recepu Tayyipu Erdoganu. Erdogan se je kot častni gost udeležil tudi odprtja islamskega centra, ki bo nosil njegovo ime, in pohvalil Hrvaško kot državo, ki naj bi vzorno spoštovala pravice muslimanov.
 
Pričakala ga je večtisočglava množica muslimanskih vernikov, ki je vključevala poleg “domačih”, hrvaških, tudi muslimane iz BiH, Švice, Nemčije, Makedonije in Luksemburga. Ankara naj bi sicer po nekaterih podatkih financirala kar dva tisoč mošej po svetu od Gane do ZDA. Poleg Turčije je to tudi praksa drugih muslimanskih držav. Tako je prvo džamijo v Ljubljani več kot 70-odstotno financiral Katar, ki financira graditev mošej po Evropi. Mnoge od teh bogatih arabskih držav niso želele sprejeti sirskih in drugih beguncev, jim pa z veseljem gradijo svetišča, ko ti enkrat prispejo na evropska tla. Če so v Sisku nekoč Evropejci umirali za svoje domove, da bi jih obranili pred Turki, danes tam stoji islamski center, posvečen turškemu predsedniku.
 
Demografsko zavojevanje
 
Čeprav pod krinko množičnih migracij in humanitarne pomoči se zdi, da smo znova priča poskusom mohamedancev, da zasedejo Evropo. Če so nekoč evropski vladarji in vojskovodje, kakršni so bili Karel Martel, János Hunyadi ali Jan III. Sobieski, pred njimi branili evropske dežele, jim današnje bruseljske elite v imenu multikulturalizma pri tem pomagajo in podpirajo demografsko vojno proti Evropejcem. Prav turški predsednik Erdogan je leta 2017 v Evropi živečim Turkom sporočil: “Namesto treh, imejte pet otrok! Vi ste prihodnost Evrope!” Njegov poziv lahko razumemo kot poziv k nekakšnem demografskem džihadu za podreditev Evrope. O muslimanskem zavojevanju Evrope je dobrih deset let prej, leta 2006, bolj odkrito govoril tudi nekdanji libijski voditelj Moamer el Gadafi: “V Evropi imamo petdeset milijonov muslimanov. Priča smo znakom, da nas bo Alah blagoslovil z zmago v Evropi; brez mečev, pušk ali vojnih pohodov jo bomo spremenili v muslimansko celino v nekaj desetletjih.” Čeprav je Gadafi takrat malce pretiraval – v Evropi je leta 2010 živelo štiriinštirideset milijonov muslimanov –, demografski podatki kažejo, da muslimansko prebivalstvo v Evropi narašča. Njihovo število se je od leta 1950 do 2020 zvišalo z dveh na šest odstotkov celotnega prebivalstva Evrope. Seveda so ti odstotki precej večji v posameznih državah. Do leta 2050 bi lahko število muslimanov naraslo tudi do 17 odstotkov celotnega prebivalstva Evrope. Čeprav so veliko vlogo pri tem odigrale migracije, se bo odstotek muslimanskega prebivalstva višal tudi v primeru ustavitve migracij iz islamskih dežel, kar pa se glede na zdajšnje trende verjetno ne bo zgodilo.
 
Rekordne številke migrantov tudi pri nas
 
Povečevanju migracij smo priča tudi v Sloveniji. Na območju, kjer smo se nekoč soočali s turškimi vpadi, se danes soočamo z rekordnim številom nezakonitih migracij. Pri tem je treba opozoriti, da niso težava le muslimanske migracije, temveč tudi množične migracije iz drugih držav tretjega sveta. V Sloveniji je bilo med januarjem in avgustom letos prijetih kar 11.409 nezakonitih migrantov, to število pa je za kar 93 odstotkov večje od števila v istem obdobju lani.
 
Letos je bilo avgusta prijetih 3197 ilegalcev, lani pa 1338. Prevladujejo migranti iz Afganistana, Bangladeša in Pakistana. Sosednja Avstrija je zaradi tega že pred časom, ko se je naša levoliberalna vlada odločila podirati mejne ograje, poostrila nadzor na mejah. Kot kaže, pa se bodo stvari spremenile tudi v Italiji, kjer se zmaga na volitvah nasmiha konzervativki Giorgii Meloni, ki je zelo stroga do migracij. To pomeni, da lahko zgodi, da bo Slovenija postala migrantski žep, medtem ko bodo naše sosede vodile strožjo migrantsko politiko.
 


Nova migrantska kolona?
 
Ob tem naj bi s pomočjo migrantoljubnih aktivistov v Turčiji sirski migranti oblikovali veliko migrantsko kolono, ki se bo poskušala nezakonito prebiti v Evropsko unijo. Šlo naj bi za tako imenovani konvoj svetlobe, katerega organizatorji prek družbenih omrežij pozivajo migrante, da se jim pridružijo. Omenjeni “projekt” naj bi imel na aplikaciji Telegram že sedemdeset tisoč sledilcev, čeprav ostaja nejasno, koliko migrantov se je že pridružilo “konvoju”. Organizatorji, ki so mnenja, da jih mora Zahodna Evropa sprejeti, naj bi vse udeležence pozivali, da prinesejo s sabo šotore, hrano, vodo in rešilne jopiče.
 
Tretji poskus islama
 
Če se je nekoč Evropa soočala z grožnjo islamizacije predvsem na jugu in vzhodu, so danes “bojišča” postala tudi evropska mesta na zahodu in severu. Pariz, London, Stockholm in druge evropske prestolnice se soočajo z vse večjim stopnjevanjem migrantskih zločinov. Prav zaradi tega se zdi, da se Evropejci počasi le prebujajo in navkljub politično korektni cenzuri iščejo alternativo zdajšnji migrantom naklonjeni ureditvi. Odraz tega je tudi zmaga desnosredinskega bloka na švedskih volitvah in presenetljivo dober rezultat za Švedske demokrate, stranko, ki nasprotuje nenadzorovanim migracijam. Ali bodo tovrstne stranke dejansko zmožne in pripravljene obrniti tok množičnih migracij, bomo videli v prihodnosti, vsekakor pa vzbuja upanje že dejstvo, da se vse več Evropejcev odloča za politične stranke, ki nasprotovanje migracijam postavljajo v ospredje.
 
Vse več ljudi se očitno prav tako zaveda, da se dejansko soočamo s tem, kar je že pokojni francoski avtor Guillaume Faye imenoval tretja velika ofenziva islama. “V preteklosti smo že utrpeli velike napade islama, ki se danes razteza od Gibraltarja do Indonezije,” je rekel Faye in nadaljeval: “Prvo teh ofenziv je leta 732 pri Poitiersu ustavil Karel Martel. Druga je bila ustavljena leta 1683 med turškim obleganjem Dunaja. Sedaj pa je v obliki invazije in kolonizacije v teku tretja, ki se ji skoraj nihče ne postavlja po robu. Islam ima dolgotrajen spomin, njegov cilj pa je na naši celini vzpostaviti to, kar je vodja iranske islamske revolucije ajatola Homeini imenoval ‘univerzalni kalifat’.”
 

Vir: nova24tv.si
 
 
 
Preberite še:

Francija bo ukinila prispevek za javno rtv trendu bodo sledile tudi ostale evropske države

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Dostop do celotnega filma Vzporedni mehanizem globoke drzave

Prihajajo nove horde ilegalcev bobnarjeva pa jim je poslala signal dobrodoslice

 
TS