Urška Klakočar kot plesalka iz Moulin Rouge

Slovenske visoke politične predstavnice kot plesalke iz Moulin Rouge. Vir: Zajem zaslona, socialni mediji. Vir: nova24tv.si

Predsednica državnega zbora se blamira z vsako korakom, ki ga naredi. Še dobro se ni polegla afera, ki jo je zakuhala z boksarskim poskakovanjem v državnem zboru, se je začela že nova, ko se je v Celju slikala kot plesalka iz pariškega teatra Moulin Rouge ali kot kurtizana iz prejšnjega stoletja. Urško Klakočar Zupančič sta spremljali tudi prepirljiva poslanka Janja Sluga ter članica kabineta Inge Kobe.

 

Slovenske visoke politične predstavnice kot plesalke iz Moulin Rouge. Vir: Zajem zaslona, socialni mediji

Fotografije naj bi nastale v fotografskem ateljeju Pelikan iz Celja, kjer so se političarke mudile zaradi prisostvovanja na projektu Pozdrav ptic miru, ki ga je organizirala OŠ Lava Celje. No, vladnim in državnozborskim pticam bi moral nekdo razložiti, da je bil Moulin Rouge v najboljšem primeru teater, v najslabšem pa bordel, moda iz tistega časa pa je danes simbol grotesknega ekscesa, ki mu je sledila katastrofa prve svetovne vojne.

Fotografije pa sploh niso “pronicale” na splet, kot pišejo nekateri mediji, temveč so jih akterke objavile kar same od sebe na svojih socialnih omrežjih. Slike seveda niso prestale preizkusa javnosti, saj so nemudoma sprožile slave smeha, pa tudi kak resen pomislek o razsodni moči vpletenih in še posebej Urške Klakočar Zupančič, ki bi se morala zavedati, da so dnevi razuzdanega življenja, vsaj dokler traja njen poslanski mandat, mimo.

Slovenske visoke politične predstavnice kot plesalke iz Moulin Rouge. Vir: Zajem zaslona, socialni mediji. Vir: nova24tv.si
Slovenske visoke politične predstavnice kot plesalke iz Moulin Rouge. Vir: Zajem zaslona, socialni mediji.

Preberite še:

Kaj je bolje? Cirkus ali dejanska pomoč?

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Mladoletnik, ki se je uprl nasilnim migrantom, bo očitno nastradal, migrantsko…

Koaliciji Roberta Goloba za otroke NE gre!

 

MR