Obisk Predsednika Republike Slovenije v Celju

Predsednik Pahor v Celju.

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je včeraj, v četrtek, 14. januarja 2021, obiskal Celje in se sestal s štabom Civilne zaščite za Zahodno Štajersko.

 

Predsednika Pahorja so sprejeli župan občine Celje Bojan Šrot, poveljnik Civilne zaščite Republike Slovenije Srečko Šestan in poveljnik Civilne zaščite za Zahodno Štajersko Janez Melanšek. Predsednik Pahor se je seznanil z izvedenimi aktivnostmi civilne zaščite ob prvem in drugem valu nove koronavirusne bolezni COVID-19 v Sloveniji in v Zahodno Štajerski regiji. Na pogovoru so bili prisotni člani štaba CZ ZŠ ter predstavniki SB Celje, OE NIJZ Celje, ZD Celje, poveljnika CZ MO Celje in CZ Občine Laško, DSO SeneCura Vojnik in OZ RK Celje.

Predsednik republike je sprejel povabilo poveljnika Šestana, da obišče vse regijske štabe civilne zaščite po Sloveniji in se seznani s stanjem in posebnostmi naporov pripadnikov civilne zaščite v posameznih regijah.

Po uvodni seznanitvi ukrepanja po razglasitvi epidemije nove koronavirusne bolezni se je predsednik Pahor sestal z vodstvom Doma ob Savinji Celje, sledilo je srečanje s predstavniki Splošne bolnišnice Celje, obisk v Celju je predsednik republike zaključil pred Celjskim mladinskim centrom, kjer je dal tudi izjavo za javnost.

Preberite še:

V oddaji 24ur na POP TV neresnično navajajo glede aplikacije #OstaniZdrav

Želite biti redno obveščeni o novostih v vaši občini? Všečkajte FB stran:

Grozljive grožnje poslancem!
PREPOVED PREHITEVANJA ZA TEŽKA TOVORNA VOZILA NA AVTOCESTI A1

 

MR