ponedeljek, 22 aprila, 2024
Doma Aktualno Grozljive grožnje poslancem!

Grozljive grožnje poslancem!

Grožnje poslancem!

Pred napovedano vložitvijo nezaupnice situacija vse bolj napeta: Poslanci SMC in poslanec DeSUS ponovno tarče zvijanja rok!

Tik pred tem, ko koalicija ustavnega loka napoveduje težko pričakovano nezaupnico, so se poslanci SMC in poslanec DeSUS Branko Simonovič znašli pred ponovnim napadom. Na plakate so zapisali svoboda ali strah in še dodali kljukasti križ, ki označuje nacizem. Situacija vse bolj kaže na to, da opoziciji teče voda v grlo, medtem ko se zavedajo, da za vložitev nezaupnice nimajo dovolj glasov. Vsekakor pa jim pri podpori za nezaupnico ne bodo pomagali drastični prijemi zvijanja rok.

“Grožnje me samo krepijo!” Je pred časom opozoril poslanec SMC Gregor Perič, medtem ko so neznani napadalci vstopili pred njegov dom in mu izobesili plakat “Heroj ali izdajalec?” Na Nova24TV že dlje časa opozarjajo na zvijanje rok poslancem, ki pa ne pojenja.

V poslanski skupini SMC so si enotni, da Karlu Erjavcu ne bodo pomagali pri sestavi nove vlade, so pa vedno pripravljeni na sodelovanje. Erjavec je z današnjim dnem napovedal vložitev nezaupnice trenutni vladi, a kot kaže opozicija nima dovolj velike podpore, zato so se ponovno odločili, da bodo pred odločilnim dnem ponovno prestrašili poslance.

Svoboda ali strah so napisali in na plakate natisnili slike poslancev SMC Gregorja PeričaJanjo SlugaMoniko GregorčičBranislava RajićaMatejo UdovčDušana VerbičaIgorja Zorčiča in Mojce Žnidarič. Kot kaže pa Erjavec le ni pridobil glasov vseh svojih poslancev, saj so na plakat namestili tudi poslanca DeSUS Branka Simonoviča.

Vir: Nova24tv.si

Preberite še:

PREPOVED PREHITEVANJA ZA TEŽKA TOVORNA VOZILA NA AVTOCESTI A1

Želite biti redno obveščeni o novostih v vaši občini? Všečkajte FB stran:

Ali je stavka policistov upravičena?
Zakaj je največ okužb v domovih za starejše?

 

MR