Škandal! Slovenski šolski sistem vnaprej določil novo predsednico države!

V uredništvo Nova24TV so prejeli tudi informacijo enega od staršev otrok, da je pri internetnih Arnes Učilnicah že določen novi predsednik Republike Slovenije pred glasovanjem. To ni nihče drug kot Nataša Pirc Musar.

Škandalozna informacija, ki še pred nedeljskimi volitvami določa novega predsednika, pove najmanj dvoje. Da so očitno predsedniške volitve že odločene, kot je že prej napovedal Robert Golob, da dr. Logarju ne bodo nikakor pustili, da se zavihti na mesto predsednika države, hkrati pa izraža nezakonito in nedopustno poseganje politike v izobraževalni proces. Golobova izjava izpolnjena oziroma uresničena, da dr.Logarju za nobeno ceno ne bodo dovolili v predsedniško palačo.

Kot smo uspeli izvedeti, so prejudic predsedniških volitev našli pri predmetu etika. Vprašanja o sporni vsebini smo že poslali na ministrstvo za izobraževanje. Strokovnjakinja za šolstvo Mojca Škrinjar je pojasnila, da je zadeva zrela za šolsko inšpekcijo so zapisali na nova24tv.si

V Arnesu sporočajo:

“Na javnem zavodu Arnes skrbimo za delovanje infrastrukture in storitev, ki med drugim omogočajo izvajanje učnega procesa na spletu, tudi za Arnes Učilnice. Vzgojno-izobraževalni proces izvajajo učitelji na vzgojno-izobraževalnih zavodih oz. šolah. V ta proces Arnes ni vključen, prav tako pa Arnes nima nobenega vpliva na vsebino, ki se pojavlja v Arnes Učilnicah. Iz javno objavljenih posnetkov zaslona tudi ni vidno, da se navedena vsebina nahaja na Arnes Učilnicah.”

Vir: nova24tv.si

Preberite še:

Kakšna je resnica glede RTV?

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Vlada naj preneha z manipulacijami v škodo starejših

Brezglavo zapravljanje državnega-našega denarja

TS