SDS v Gorišnici predstavila evidentirane kandidate za bližajoče se državnozborske volitve

V okviru včerajšnjega srečanja članov in simpatizerjev Slovenske demokratske stranke v
Gorišnici, so se včeraj predstavili tudi evidentirani kandidati in kandidatke za volitve v 9. sklic Državnega zbora Republike Slovenije, ki bo čez nekaj mesecev.

Tako se je včeraj na Gorišnici predstavilo 5 kandidatk in kandidatov. Med njimi tudi aktualna poslanka Suzana Lep Šimenko iz Vidma pri Ptuju in aktualna poslanca Franc Breznik iz Lenarta in Jože Lenart iz Ptuja. Vsi nameravajo svoje delo nadaljevati tudi v prihodnje in se na volitvah potegovati za nov mandat. Ob aktualnih poslancih se namerava na naslednjih volitvah za poslanska mesta potegovati tudi Nuša Ferenčič, mestna svetnica na Ptuju in Andrej Kosi iz Velike Nedelje.

Poslanka Suzana Lep Šimenko kandidira v 11. okraju 8. volilne enote (ki obsega občine Majšperk, Videm, Cirkulane, Podlehnik, Kidričevo, Zavrč in Žetale). Izrazila je potrebo po še enem mandatu, da dokončajo projekte, ki so jih zastavili ali pa že začeli.

 

“Imamo konkretne projekte in gradilo se bo povsod!”

Andrej Kosi iz 2. okraja (s sedežem Ormož) 8. volilne enote je poudaril pomen debirokratizacije, sicer se tudi sam sooča pogosto s preveč birokratskimi ovirami.

 

 

“Pri gradnji naše Slovenije nas čaka trnova pot. Pozivam vas, da povabite na volitve vse svoje prijatelje, znance in bližnje, da podprejo Slovensko demokratsko stranko. Naredimo pogoje, da si bodo lahko mladi na tej prleški zemlji ustvarili družine,” je v nagovoru povedal Kosi.

Dolgoletni poslanec Franc Breznik kandidira v 7. okraju s sedežem v Lenartu, je svoj govor usmeril med tukajšnje prebivalstvo, ki s svojimi pridnimi rokami garajo za razvoj Slovenije. Povedal je, da bodo med ljudi šli s ponosom in kazali svetlobo iz tranzicijskega močvirja.

 

“Gremo na volitve z dvignjeno glavo! NI POPUŠČANJA!”

Kandidat 9. okraja in trenutni poslanec Jože Lenart iz Ptuja je poudaril razvoj Slovenije v še bolj podjetno in uspešno državo kot je bila do sedaj.

 

 

“Slovenci smo borci! Imamo borbeni značaj, ki nas bo spremljal na poti razvoja!” je poudaril Lenart.

Prisotni so kandidate podprli z bučnim aplavzom.

Preberite še:

Regijsko srečanje SDS v Gorišnici

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Drzna tatvina na Ptuju

Kdo in kakšen je Milan Krek

 

MR