JAN PLESTENJAK V DOMINIKANSKEM SAMOSTANU

Javne službe Ptuj, organizator dogodkov v Dominikanskem samostanu, z veseljem napovedujejo veliki koncert Jana Plestenjaka.

 

“Po treh letih nestrpnega pričakovanja, smo ga dočakali! Nov, tokrat že 15. album, je končno tu in z njim 11 čudovitih avtorskih skladb, med katerimi ne manjkajo uspešnice, kot so ‘Meni dobro je’, ‘Zgoraj je nebo’ in ‘V naju še verjamem’. Jan Plestenjak, prekaljeni glasbeni maček, vsekakor spada med najuspešnejše in najbolj priljubljene slovenske glasbenike, ki se v svoji zavidljivi 30-letni karieri lahko pohvali z neštetimi hiti in razprodanimi koncerti. A kot zgleda, mu idej po vseh teh letih še vedno ne primanjkuje in tako danes premierno predstavlja svoj najnovejši album ‘V naju še verjamem’. Kot pravi sam, je včasih na pravo inspiracijo treba le malce dlje čakati. Album ‘V naju še verjamem’, ki je nastajal v njem ljubem Strunjanu, tokrat vsebuje 11 avtorskih pesmi, ki jih je med drugim tudi sam produciral. Tokratni album slavi vero v prijateljstvo, ljubezen in vase. Tako ni čudno, da je k sodelovanju povabil kopico svojih prijateljev – odličnih glasbenikov in pevcev, za katere verjame, da »ne skoparijo z dušo, ko je z njo treba polniti jadra vsaki pesmi”.

V petek, 19. 8. 2022, ob 20. uri se bo Jan predstavil v Dominikanskem samostanu na Ptuju, v Sončnem parku, kjer bo predstavil nove pesmi ter vse uspešnice iz njegove plodne kariere. Čaka vas posebno doživetje.

Vstopnice na Eventim, Ptujska kavarna in blagajna Javnih služb Ptuj.

Preberite še:

Prihaja recesija? Kje smo z evropsko minimalno plačo?

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Temu ne bodo ubežali niti tisti z najnižjimi plačami

Francija bo ukinila prispevek za javno RTV, trendu bodo sledile tudi…

 

MR