Golob na ruski vlak, Janša pa za sodelovanje za dobro Sloveniji!

Globoki državi je z zmago novega obraza na državnozborskih volitvah uspel veliki met. Golobovi botri, kamor se med drugim uvrščajo nekdanji predsednik Milan Kučan, ljubljanski župan Zoran Janković in predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksander Čeferin so s pomočjo selektivnega poročanja v glavnem po zaslugi medijskega tajkuna Martina Odlazka in skritega operativca globoke države Draga Kosa, ki prek svoje žene urednikuje na POP TV, uspeli učinkovito zminimalizirati odmev afer, v katere se je njihov “novi obraz” uspel zaplesti. S tem so ljudje, ki jim je Putinov režim blizu, uspeli z oblasti spraviti vlado, ki je bila ena najbolj angažiranih v Evropi pri podpori Ukrajincev v primeru ruske agresije, so zapisali na Nova24tv.si.

 

Medtem ko relativni zmagovalec nedeljskih volitev s svojo skupino napoveduje čimhitrejšo predajo Slovenije ruski nadoblasti in načrtuje predajo dela oblasti očitnim poražencem volitev, kot sta LMŠ in SAB, trenutni predsednik vlade in SDS, Janez Janša, napoveduje pripravljenost sodelovanja za skupno dobro Slovenije.

“Mi smo vedno pripravljeni sodelovati za skupno dobro Slovenije, ne glede, ali smo v vladi ali opoziciji. In nikoli ne bomo ravnali kot opozicija, ko se je Slovenija borila z epidemijo, in smo doživeli vse drugo kot podpro in sodelovanje. Če bomo v opoziciji, bomo ravnali državotvorno,” je povedal predsednik SDS Janez Janša.

Ruski vlak je prioriteta Slovenije!

Do ušes nasmejanega ljubljanskega župana je bilo v nedeljo videti v volilnem štabu elektro oligarha, kjer je med drugim rajala tudi podpredsednica Gibanja Svoboda in sestra Draga Kosa Marta Kos. Ker je Kosova, ki jo omenjajo kot kandidatko za mesto zunanje ministrice, pred kakim mesecem za Žurnal24 povedala, da so v njihovem interesu normalni odnosi z Rusijo, je očitno mogoče pričakovati prorusko zunanjo politiko. Ta politika pa je nedvomno blizu Kučanu in Jankoviću, ki se nikakor navkljub ruskim vojnim zločinom nista želela odreči častnemu odlikovanju Ruske federacije “redu prijateljstva”. Poleg Kučana in Jankovića je z veseljem romal v Moskvo tudi Aleksander Čeferin. Zanj je znano, da ima dobre odnose z Vladimirjem Putinom. V preteklosti smo sicer že poročali o razkritju norveškega Josimarja, da so bili Rusi tisti, ki so umestili Čeferina kot kandidata za predsednika UEFE.

Na orgiji v Stožicah, kjer so se klanjali totalitarnim simbolom, so se mudili Golobovi botri

Če se ozremo v leto 2013, ko je v Stožicah potekala pravcata rdeča orgija, lahko vidimo, da so se tam zbrali Golobovi botri. Na koncertu s komunističnim repertoarjem je bilo mogoče zaslediti slovensko politično vodstvo (Alenko Bratušek, Danila Türka, Milana Kučana, Zorana Jankovića, Boruta PahorjaAnjo Kopač Mrak idr.), ki je navdušeno prepevalo ob zvokih komunistične himne internacionale, na prireditvi pa je bilo seveda mogoče slišati naslavljanje s tovariši in tovarišicami. Glede na to, da smo bili priča ploskanju ob trditvah, kako naj bi bila Evropa “banda lopov”, ne čudi, da je ravno med Golobovimi botri toliko rusofilov.

Če se je morda kdo doslej spraševal, kako za vraga je zopet uspel nateg z “novim” obrazom, ki se je še vsakič končal klavrno, je odgovor na dlani. Vse je mogoče, če igraš po taktih stricev globoke države, ki vlečejo vse niti.

Vir: Nova24tv.si

Preberite še:

Popolni obrat zunanje politike

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Rusija ima močne lovke v slovenski politiki

4 mega-afere desetletja Roberta Goloba

 

MR