Ilegalci so v naši okolici množično prehajali mejo. Šest jih je pobegnilo v gozd, policija je območje blokirala in jih po enajstih urah tudi ujela.

 

ODKRITIH 8 TUJCEV

Včeraj,  ob  8.40, so policisti na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje, na priklopnem tovornem  vozilu  registrskih  oznak  BiH  odkrili osem skritih tujcev,  ki  so želeli na tak način nedovoljeno vstopiti v našo državo. Med njimi  je  bilo 6 državljanov Maroka, en Iračan in en Egipčan.  Po končanem postopku so jih policisti zavrnili nazaj na Hrvaško.

PRIJELI 6 MAROČANOV

Včeraj,  ob  18.45,  so  nas  hrvaški  varnostni organi obvestili, da je iz njihovega  mejnega prehoda  Macelj,  v gozd v smeri Slovenije, pobegnilo 6 tujcev.  Slovenski policisti so takoj blokirali celotno območje in danes ob 5.45,   200   m  od  Mednarodnega  mejnega prehoda Gruškovje,  prijeli  6 državljanov Maroka. Vse so takoj predali hrvaškim varnostnim organom.

ČEZ DRŽAVNO MEJO NA MESTU, KJER NI MEJNEGA PREHODA

Včeraj  popoldan so imeli policisti PP Gorišnica v postopku štiri tujce, ki so z osebnim avtomobilom italijanskih registrskih oznak, prestopili državno mejo  med  Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa niso  imeli  ustreznih  dovoljenj. Policisti so jih oglobili. V vozilu sta bila  dva  državljana  Hrvaške  in  dva državljana BiH. Hrvata so policisti takoj  predali  hrvaškim varnostnim organom, državljana BiH pa bodo hrvaški varnostni organi sprejeli danes.

Želite biti redno obveščeni o novostih v vaši občini? Všečkajte FB stran:

MR