Velikonočni vikend na Ptuju

Ta konec tedna Ptuj postaja središče številnih zanimivih dogodkov, ki ponujajo pestro paleto aktivnosti za vse generacije. Od kulturnih dozivetij, izobraževalnih dogodkov, pa vse do zabavnih večerov. Tukaj je nekaj vrhuncev, ki jih lahko pričakujete:

 

PETEK, 29. marec

Začne se z izobraževalnim in hkrati zabavnim dnem. Šolski center Ptuj gosti 3. Karierni sejem pod geslom “Dobro službo najdeš tudi doma”, kjer se mladi lahko seznanijo z različnimi kariernimi možnostmi. Za družine so pripravljene podporne skupine, ki nudijo svetovanje in delavnice, kot je “S slikanjem krepimo odnose v družini”. Filmski navdušenci bodo prišli na svoj račun v Mestnem kinu Ptuj s široko ponudbo filmov, vključno s premiernimi projekcijami “Kung Fu Panda 4” in “DAAAAAALÍ!”, ter koncertom skupine Slade & Get Back v Areni Campus Sava Ptuj.

SOBOTA, 30. marec

Sobota prinaša nadaljevanje Kariernega sejma in priložnost za sodelovanje na 2. Hekatonu na Ptuju, ki spodbuja inovativnost in kreativnost. Za ljubitelje zgodovine in avantur je organiziran voden ogled rova pod Ptujskim gradom, ki obljublja edinstveno doživetje. Večer bo znova v znamenju filma in glasbe z nastopom Jackson On v Areni Campus Sava Ptuj.

NEDELJA, 31. marec

Nedelja zaključuje vikend z bogatim filmskim programom in posebnim dogodkom v Kavarni Bodi, kjer bo potekal Housewerk, večer elektronske glasbe, ki obljublja odlično vzdušje.

Ne pozabite preveriti tudi aktualnih razstav in ostale ponudbe na spletni strani Dogodki – visitptuj.eu. Za obiskovalce v času velikonočnih praznikov so na voljo tudi informacije o obratovalnih časih TIC-a, kulturnih ustanov ter gostiln, restavracij in kavarn na spletni strani Praznični delovni časi na Ptuju: Velika noč – visitptuj.eu.

Ta konec tedna Ptuj živi in diha z bogatim kulturnim, izobraževalnim in zabavnim programom, ki ponuja nekaj za vsakogar. Vabljeni, da doživite čar tega starodavnega mesta in njegove pestre ponudbe.