Prispevek RTV SLO je napačno obdolžil tri posameznike z majco podpore vladi, češ da so napadli Ivana Galeta. Kar pa ne drži!

Nacionalna televizija so podpornike Janševe vlade obsodili, da so napadli Ivana Galeta, čeprav so le ob strani mirno stali. Očitno pa so krivi že zato, ker so nosili majice, da podpirajo Janševo vlado.

V Izoli se je zgodil manjši incident, ko je eden izmed opazovalcev protesta verbalno napadel Ivana Galeta in ga ob tem odrinil, to pa je posnela nacionalna televizija. Objavili so namreč posnetek, ki ga lahko pogledate spodaj, ob tem pa je bilo rečeno, da je skupina treh moških z majicami Podpiram vlado JJ grdo spravila tako na Ivana Galeta kot tudi na ekipo novinarjev.

Na to je opozoril Davorin Kopše, ki je na Twitterju zapisal: “Eugenija Carl in RTV Slovenija ogabno lažejo. Podporniki vlade so se na protestu v Izoli obnašali več kot dostojno.”

Ob tem je delil fotografije, ki postavljajo poročanje TV Slovenije na čisto laž:

Foto: twitter

Foto: twitter

Foto: twitter

Politični analitik Sebastjan Jeretič, je shod v Izoli komentiral z besedami “na protestih udeležba manjša od števila gostov v sosednjem lokalu. Tudi uvoz revolucije z Galetom ni uspel.”

Vir: Nova24.tv

Preberite še:

 

Petkovi protesti na zabaven in smešen način! VIDEO!

Želite biti redno obveščeni o novostih v vaši občini? Všečkajte FB stran:

</
Smiselnost protestov pred Ministrstvom za kulturo

MR