Vabilo na Podjetniški Zajtrk Območne Obrtno-Podjetniške Zbornice Ptuj

Petek, 7. junij 2024, ob 8. uri, Gostilna Ambiente, Zabovci 86 b, Markovci

 

Območna obrtno-podjetniška zbornica Ptuj vabi svoje člane in ostale podjetnike na podjetniški zajtrk, ki bo v petek, 7. junija 2024, ob 8. uri v Gostilni Ambiente, Zabovci 86a, Markovci. Dogodek se bo začel z zajtrkom in pozdravom predsednika OOZ Ptuj, Huga Carlija, nato pa bodo sledile zanimive predstavitve in praktična delavnica.

Program:

1. UGODNI VIRI FINANCIRANJA ZA SAMOSTOJNE PODJETNIKE, MALA IN MIKRO PODJETJA 8:45 – 9:00 Predstavitev bo vodila Maja Čuček, skrbnica komitentov – specialist iz Primorske hranilnice Vipava d.d., ki bo predstavila bančno ponudbo za samostojne podjetnike, mikro in mala podjetja. Poudarek bo na MIKROKREDITU s subvencionirano obrestno mero in brez stroškov odobritve.

2. OMREŽNINA: Nova metodologija obračunavanja elektrike in učinkoviti ukrepi za optimizacijo stroškov električne energije 9:00 – 11:00 Boštjan Meža bo predstavil novo metodologijo zaračunavanja omrežnine, ki začne veljati s 1. julijem 2024. Udeleženci bodo dobili vpogled v spremembe zakonodaje in nasvete za optimizacijo stroškov električne energije.

Prijava in dodatne informacije: Udeležba na dogodku je brezplačna. Prosimo, da svojo udeležbo prijavite najpozneje do četrtka, 6. junija 2024, na e-naslov: [email protected] ali po telefonu (02) 749-3950. Pri prijavi navedite svoje ime, priimek in podjetje.

Za več informacij se obrnite na Območno obrtno-podjetniško zbornico Ptuj, Vošnjakova ulica 13, Ptuj, telefon (02) 749-3950.

Pridružite se nam na podjetniškem zajtrku in izkoristite priložnost za izmenjavo dobrih praks, povezovanje ter pridobivanje koristnih informacij za optimizacijo vašega poslovanja!

Boris Repič, direktor OOZ Ptuj
Hugo Carli, predsednik OOZ Ptuj