V Trnovski vasi odprli poslansko pisarno

V občini Trnovska vas so pozno popoldne simbolično v prostorih večnamenske dvorane odprli poslansko pisarno. Do odprtja pisarne je v občini prišlo na pobudo občinskega odbora SDS Trnovska vas.

Foto: TM
V poslanski pisarni bo vsak prvi ponedeljek v mesecu predvsem občanom Trnovske vasi ter sosednjih občin Destrnik in Sv. Andraž v Slovenskih goricah na voljo poslanec Jožef Lenart. Uradne ure v polanski pisarni bodo predvidoma vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 10. uri.
Zbrani na današnjem dogodku ob odprtju poslanske pisarne v Trnovski vasi; foto: TM

Pri odkritju napisne table pred vhodom v pisarno se je poslancu Lenartu pridružil župan občine Trnovska vas Alojz Benko, ki je povedal, da je vesel, da se je poslanec odločil za pisarno prav v njihovi občini in hkrati je prepričan, da bo občanom v korist, da jo bodo tudi obiskovali. Benko je izrazil tudi upanje, da bo v teh prostorih tudi kdaj kakšen sestanek širšega pomena, ki bo občinam ob pomoči poslanca Lenarta odprl vrata v pomembnejše institucije. Benko je še dodal, da ni pomembno kakšne barve je kdo in iz katere politične opcije prihaja, ampak je po njegovem veliko bolj pomembno, da je sodelovanje med ljudmi na vseh področjih.

V prostoru, ki je namenjen poslanski pisarni, je bilo danes druženje s poslancem Jožefom Lenartom; foto: TM

Poslanska pisarna ima namen dobre komunikacije z volivci

Poslanec Jožef Lenart je povedal, da poslansko pisarno odpirajo v namen dobre komunikacije z volivci v Slovenskih goricah in v kratkem namerava poslansko pisarno odpreti še v okolici Ptuja, za volivce iz občin Markovci in Gorišnica. Za ostale občine v volilnem okraju 9, pa bo predvidoma do konca novembra odprta še poslanska pisarna v Domu krajanov Rogoznica, v Mestni občini Ptuj.
Foto: TM