V sobotni oddaji Beremo na Novi24TV ob 20h bo dr. Rado Pezdir razkril delovanje vzporednega mehanizma globoke države, razgalil Aleša Musarja

Vabljeni k ogledu sobotne oddaje Beremo z voditeljem Metodom Berlecem, ki bo v svoji oddaji gostil priznanega ekonomista, kolumnista in predavatelja ter velikega raziskovalca Rada Pezdirja, ki je v preteklosti že razkril delovanje vzporednega mehanizma globoke države, tokrat pa bo v oddaji med drugim predstavil vpletenost Aleša Musarja – moža Nataše Pirc Musar – v omrežju pidovskega barona Darka Horvata.
 
“Posneta je bila nova oddaja #Beremo! Z dr. Radom Pezdirjem @mehanizem sva govorila o njegovi knjigi Vzporedni mehanizem globoke države, Factor banki, udbovsko-bančnem imperiju Darka Horvata, spornih poslih Aleša Musarja, NPM, itd. Vredno ogleda v soboto ob 20.00 na @Nova24TV”, je na Twitterju k ogledu povabil voditelj Metod Berlec, ki obljublja šokantne informacije o delovanju tranzicije in udbovsko-bančnega imperija, prek katerega sta se na visoko nogo zavihtela Musar in njegova soproga Nataša Pirc Musar.
 

 


 
Propadla in likvidirana Factor banka je bila ena najpomembnejših finančnih inštrumentov za financiranje levega tranzicijskega omrežja. Pred leti je bil njen največji lastnik ACH z 41 odstotki lastniškega deleža. Družbo je vodil Herman Rigelnik, gospodarski kader bivšega režima in eden izmed ustanovnih članov Kučanovega foruma 21. Ravno znotraj omenjene banke pa je deloval tudi največji pidovski baron Darko Horvat, zaradi katerega je banka pristala na likvidaciji.
 


 

 
Aleš Musar – iz vajenca v “zmagovalca” tranzicije
Pod vodstvom Horvata in njegovimi poslovnimi manevri, s katerimi je skoraj uničil starega gospodarskega mačka levega tranzicijskega omrežja Hermana Rigelnika, pa se je poslovno kalil nihče drug kot Aleš Musar, kamor ga je Horvat pripeljal za projektnega vodjo enega od skladov. V Aktivi je nekaj časa delala tudi Nataša Pirc Musar, ki je bila zadolžena za odnose z javnostmi vse do leta 2003, ko sta skupaj z Musarjem Aktivo zapustila. Zgodba se je nadaljevala s Horvatovo prodajo Aktive Musarju, to pa je bil le začetek njegovih lopovskih tranzicijskih poslov, ki jih v oddaji razkriva veliki raziskovalec ozadja vzporednega mehanizma.
 

 

Vse to in še več v sobotni oddaji Beremo z Metodom Berlecem na Novi24TV ob 20.00!


 

 

Vir: demokracija.si
 

Preberite še:

Francija bo ukinila prispevek za javno rtv trendu bodo sledile tudi ostale evropske države

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Dostop do celotnega filma Vzporedni mehanizem globoke drzave

Prihajajo nove horde ilegalcev bobnarjeva pa jim je poslala signal dobrodoslice

 
TS