TO NEDELJO ZLATI KROG S PRIMOŽEM ROGLIČEM

V nedeljo, 24. septembra 2023, svetovno znani kolesar Primož Roglič skupaj z glavnim partnerjem Novo KBM organizira že drugo kolesarjenje za dober namen: ZLATI KROG S PRIMOŽEM ROGLIČEM. V sklopu dobrodelnega dogodka, s katerim bodo udeleženci zbirali sredstva za Fundacijo Primoža Rogliča, se bo olimpijski prvak tudi tokrat s kolesom peljal skozi Mestno občino Ptuj.

 

Vabljeni, da se nam ob 12.00 pridružite na mestni tržnici, kjer je načrtovana kratka postojanka kolesarske karavane. Primožu boste lahko od bližje pomahali, ga poprosili za avtogram in mu čestitali za vse uspehe in zmage, lahko pa ga spodbujate tudi z navijanjem ob trasi.

Med čakanjem na šampiona in spremljajoče dobrodelne kolesarje, boste lahko s kolesarskim simulatorjem Simathlon na kolesu znamke Elan prekolesarili eno od kolesarskih poti, se udeležili aktivnosti Centra za krepitev zdravja Ptuj in tekom dogodka uživali v pesmih, ki jih bo odpela mlada pevka Vokalne šole Arsana, Lana Levanič.

Kolesarjenje v dober namen bo izvedeno v vsakem vremenu. V primeru dežja v okrnjeni obliki brez spremljajočih aktivnosti.


OBVESTILO O ZAPORI CEST IN ULIC 24. SEPTEMBRA 2023 ZARADI DOGODKA ZLATI KROG S PRIMOŽEM ROGLIČEM

Poseben prometni režim bo veljal v nedeljo, 24. septembra 2023, med 11.30 in 13.30, ko bo Ptuj obiskala kolesarska karavana s Primožem Rogličem na čelu. V omenjenem terminu bo promet popolnoma ustavila približno 10-minutna mobilna zapora na trasi kolesarjenja, ki bo ohromila promet na nekaterih cestah ter pripadajočih ulicah.

V priponki najdete podrobnejše informacije o zapori v času dogodka Zlati krog s Primožem Rogličem 2023.

Organizator dogodka: Primož Roglič v sodelovanju z glavnim partnerjem, Novo KBM