SPET BOMO BOŽIČKI ZA EN DAN!

Zavod 364 v sodelovanju z Božičkom za en dan razpisuje neprofitno akcijo, ki bo ponovno razveselila srca številnih otrok in starostnikov. V obdobju od 8. do 28. novembra vas vabimo, da postanete Božiček za en dan in podarite nekomu nepozabno izkušnjo.

 

V času, ko mnogi doživljajo negotove in težke trenutke, postaja humanitarno delo še kako pomembno. Akcija Božiček za en dan predstavlja popolnoma prostovoljen projekt, ki ga vodi Zavod 364 in skupina predanih posameznikov. Gre za priložnost, da s svojo ustvarjalnostjo in humanitarnostjo napolnite škatlo daril ter razveselite tiste, ki to najbolj potrebujejo.

KAKO POSTATI BOŽIČEK ZA EN DAN?

  1. Registracija: Obiščite spletno stran www.bozicekzaendan.si in se registrirajte. Božičkov seznam bo objavljen 8. novembra 2023, prijava pa je že odprta.
  2. Izberite obdarovanca: Izberite otroka ali starostnika, ki mu želite polepšati praznične dni.
  3. Priprava škatle: Poiščite prazno škatlo za čevlje in jo okrasite ter napolnite z darili. Uporabite svojo kreativnost, da ustvarite unikatno darilo.
  4. Oddaja škatle: Škatlo odnesite na zbirno mesto, ki se nahaja v Centru interesnih dejavnosti v prostorih Stare steklarske na naslovu Ulica Tomaža Šalamuna 1, Ptuj. Oddaja škatel poteka od ponedeljka do petka, od 8. do 26. novembra, med 9. in 16. uro, ter 27. in 28. novembra, med 9. in 18. uro.

NAVODILA ZA IZDELAVO ŠKATLE

  • Bodite kreativni: Uporabite prazno škatlo za čevlje in jo okrasite z recikliranim materialom, risbami, kolažem ali nalepkami.
  • Napolnite škatlo z darili: Vsaka škatla naj vsebuje predmete za crtanje, osebno higieno, šolske potrebščine, igračo, kos oblačila in sladkarije.
  • Pomembne informacije: Škatla ne sme vsebovati denarja, hitro pokvarljive hrane, doma pripravljene hrane, zdravil, vojnih igrač, občutljivih predmetov ali elektronike.

ZAKLJUČEK IN PRAKTIČNE INFORMACIJE

  • Novi in primerni predmeti: Vsa darila naj bodo novi in primerni glede na starost otroka ali starostnika.
  • Pregled daril: Škatle bodo pregledane, zato jih ne “zapečatite”. Morebitne nevarne predmete bomo odstranili.
  • Uporaba denarja: V primeru, da darilo vsebuje denar, ga bomo odstranili in porabili za nakup manjkajočih predmetov za dopolnitev daril.

Sodelujte v tej čudoviti akciji Božiček za en dan in polepšajte praznične dni tistim, ki si to zares zaslužijo! Več informacij najdete na spletni strani www.bozicekzaendan.si ali pa pišete na naslov [email protected].

MR