Slovenija ni samo Ljubljana! Javna tribuna z Janezom Janšo in Milanom Zverom v Gorišnici!

Zbor za republiko in Občinski odbor SDS Gorišnica organizirata javno tribuno z naslovom “Slovenija ni samo Ljubljana”. Dogodek bo potekal v četrtek, 4. aprila, ob 18. uri v Gasilsko vaškem domu Gajevci-Placerovci. Na tribuni bosta kot goste večera sodelovala predsednik Slovenske demokratske stranke (SDS) Janez Janša in evropski poslanec dr. Milan Zver, ki bosta z udeleženci delila svoje poglede na razvoj Slovenije izven glavnega mesta in poudarjala pomen decentralizacije za celovit razvoj države.

 

Dogodek je odprt za javnost in organizatorji vabijo vse zainteresirane, da se pridružijo razpravi o prihodnosti Slovenije in vlogi, ki jo lahko igrajo manjše skupnosti v njenem razvoju. Slovenska demokratska stranka je dogodek najavila kot priložnost za pogovor o pomembnosti uravnoteženega razvoja vseh delov Slovenije, ne le njenega glavnega mesta.

Vabilo na javno tribuno je bilo poslano s strani Slovenske demokratske stranke, ki ob tej priložnosti vse zainteresirane vljudno vabi, da se udeležijo dogodka in s tem prispevajo k razpravi o prihodnosti Slovenije. Organizatorji dogodka pozdravljajo vse, ki jih zanima razvoj Slovenije in verjamejo v pomen širjenja perspektive razvoja tudi na manjše skupnosti in regije izven glavnega mesta.

MR