Skrivnostno izginotje in brutalni umor pretresata Slovenijo

Slovenijo je pretresel brutalni umor 33-letne Sabine Arklinič, matere štirih otrok. Osumljena sta njen mož Tomaž in njegova domnevna ljubimka Aleksandra Škamlec iz Cerkvenjaka, ki naj bi Sabino z večkratnimi vbodi kuhinjskega noža ubila. Po poročanju spletnega portala slovenskenovice.si, preiskava tega grozljivega dogodka odpira nove možnosti, saj bi Aleksandra lahko bila povezana tudi z izginotjem 43-letne Simone Meglič, ki je neznano kam izginila pred več kot tremi leti.

 

Spletni portal ptujinfo poroča, da so med iskanjem Simone sodelovali gasilci, lovci in potapljači, a sledi so se za njo izgubile decembra 2020. Govorice po umoru Sabine Arklinič nakazujejo, da bi lahko Aleksandra vedela več o izginotju Simone, saj naj bi nekaterim osebam namignila, da bi Simono lahko našli v Trojiškem jezeru.

Policijska uprava Maribor je v izjavi za slovenskenovice.si pojasnila, da še vedno preiskujejo vse okoliščine povezane s Simono in da za zdaj povezave med osumljeno Aleksandro in izginulo Simono niso ugotovili. Policija nadaljuje z zbiranjem obvestil in aktivnostmi, ki bi lahko pripomogla k razrešitvi primera. Prav tako pozivajo javnost, da v primeru koristnih informacij o izginotju, le-te sporočijo na anonimno telefonsko številko 080 1200 ali 113.

Dogajanja bodo še naprej budno spremljali, saj skupnost ostaja pretresena in želi poiskati odgovore na mnoga še neodgovorjena vprašanja.

MR