SEJEM PROSTEGA ČASA IN NOVI TEČAJI

SEJEM PROSTEGA ČASA IN NOVI TEČAJI

Tradicionalna prireditev Sejem prostega časa bo v soboto, 16. septembra, med 10. in 13. uro na parkirišču pred ptujskim stadionom. Letos se bo predstavilo 17 organizacij. Dogodek bo združen z Zavodom za šport Ptuj v okviru Ptujskega športnega vikenda. Za gastronomsko doživetje bo poskrbel Mojster Vafelj food truck s svojimi neustavljivo okusnimi vaflji in sladoledom. Dora Šandor z bandom pa bo poskrbela za glasbeno ozadje. Več informacij tukaj.

Poleg tega so v ponudbi naslednji tečaji:

  1. Začetni tečaj šivanja: Od 29. septembra do 1. oktobra. Namenjen je popolnim začetnikom. Cena: 90 EUR, za mlade med 15. in 29. letom pa 75 EUR. Mentorica je Sabina Hameršak Zorec. Prijava in več informacij tukaj.
  2. Tečaj kitare: Začne se 2. oktobra, poteka ob ponedeljkih in torkih. Na voljo so individualne ure za začetnike in tiste z predznanjem. Cena: 60 EUR/mesec. Mentor je izkušeni Mitja Novak, strokovnjak za družino brenkal. Prijava in več informacij tukaj.
  3. Osnovni tečaj lončarstva: Začetek 12. oktobra, ob četrtkih od 17.00 do 19.30. Namenjen je začetnikom, ki bi želeli spoznati umetnost dela z glino. Cena: 75 EUR, za mlade pa 60 EUR. Mentorica je Janja Repina Potočki. Prijava in več informacij tukaj.

Vabljeni!