PTUJSKI ŠPORTNI VIKEND

🏆 Praznujte šport in skupnost na Ptuj od 14. do 17. septembra 2023! Pripravite se na vznemirljiv vikend, ki bo zapolnjen s športom, zabavo in skupnostnim duhom.

 

🏀🎾 Ali ste strasten košarkaš, tenisač ali preprosto obožujete športno atmosfero? PTUJSKI ŠPORTNI VIKEND vam ponuja vse to in še več. S prijatelji ali družino lahko uživate v številnih športnih tekmovanjih in tekmovalnem duhu po vseh športnih igriščih Ptuja.

🏅 Navijajte za vaše najljubše ekipe in športnike, ki bodo demonstrirali svoj talent in veščine. To je tudi odlična priložnost za druženje, spoznavanje novih ljudi in ustvarjanje nepozabnih spominov.

🎁 Vsak športni dogodek potrebuje tudi svojo zabavno plat. PTUJSKI ŠPORTNI VIKEND ne bo razočaral s svojim bogatim spremljevalnim programom, polnim zabavnih dejavnosti, nagradnih iger in drugih dogodkov. To je čas, ko se lahko vsi skupaj povežemo, praznujemo in občudujemo športno strast, ki nas združuje.

Označite si datume v svojem koledarju in pridite na Ptujski športni vikend od 14. do 17. septembra 2023! Uživajte v svetu športa, zabave in nepozabnih trenutkov. 🎈🎊