Pri PCT ni izjem in privilegijev

Včeraj je potekalo druženje simpatizerjev in članov Slovenske demokratske stranke. Prisotnih je bilo okrog 400 ljudi. Vsi so nosili obrazne maske in upoštevali PCT pogoje. Dosledno so jih preverjali organizatorji. Med udeleženci niso delali izjem. Potrdilo o izpolnjevanju PCT je moral pokazati tudi predsednik vlade RS Janez Janša, minister za notranje zadeve Aleš Hojs in drugi gosti.

 

PCT preverjanja se ni izognil nihče. Pospremili so ga z razumevanjem in dobro voljo.

Srečanja s člani in simpatizerji so se udeležili predsednik vlade, Janez Janša, dr. Milan Zver, evropski poslanec (sicer domačin iz Destrnika) in Aleš Hojs, podpredsednik stranke in minister za notranje zadeve. Prisotni so bili tudi lokalni poslanci Državnega zbora iz vrst SDS, in sicer Suzana Lep Šimenko iz Vidma pri Ptuju, ki je tudi predsednica regijske koordinacije, Jože Lenart iz Ptuja in Franc Breznik iz Lenarta.  Prisotni so bili še številni župani in podžupani ter državna svetnika Rajko Fajt in Branko Šumenjak. Srečanja se je udeležil tudi prejemnik najvišjega priznanja SDS (diamantnega znaka) in častni občan Mestne občine Ptuj, Miroslav Luci.

Dogodek so zaznamovali številni kulturni prispevki lokalnih kulturnih društev in glasbenih izvajalcev. Po formalnem delu je sledilo neformalno druženje ob dobri domači jedači.

Preberite še:

Regijsko srečanje SDS v Gorišnici

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

SDS v Gorišnici predstavila evidentirane kandidate za bližajoče se državnozborske volitve

Državni uslužbenci v službo samo s P in C

 

MR