Poziv vsem študentom! Študentsko delo med predsedovanjem Slovenije Svetu EU

Ponudba za študentsko delo med predsedovanjem Slovenije Svetu EU. Foto: Pixabay

Ministrstvo za zunanje zadeve vabi k sodelovanju študente višjih letnikov dodiplomskega oziroma študente podiplomskega študija za pomoč pri opravljanju nalog, vezanih na projekt predsedovanja Republike Slovenije Svetu Evropske unije.

 

Študentsko delo se bo opravljalo v Ministrstvu za zunanje zadeve v Ljubljani (priponki: Povabilo k sodelovanju v MZZ-študenti in Prijavni obrazec za študente_MZZ), na predstavništvih Republike Slovenije v tujini izven Evropske unije (priponki: Povabilo k sodelovanju v DKP-študenti in Prijavni obrazec za študente_DKP) in na Stalnem predstavništvu Republike Slovenije pri Evropski uniji v Bruslju (priponki: Povabilo k sodelovanju v SPBR-študenti in Prijavni obrazec za študente_SPBR).

Rok za prijavo za opravljanje študentskega dela v Ministrstvu za zunanje zadeve in na predstavništvih Republike Slovenije v tujini je do srede, 17. marca 2021.

Rok za prijavo za opravljanje študentskega dela na Stalnem predstavništvu Republike Slovenije pri EU v Bruslju je do petka, 19. marca 2021.

Preberite še:

Zaostritve pri prehajanju meje!

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Nove osebne izkaznice!
V katerih občinah se lahko jutri zjutraj vsedemo na kavo?

 

MR