POMOČ PRIZADETIM V POPLAVAH

V teh zahtevnih časih je solidarnost tisto, kar nas združuje, osvetli turobne dni in prinaša upanje tistim, ki so jih poplave najbolj prizadele. Prav ta solidarnost se je odzvala na naše povabilo za pomoč.

 

Hvala za izjemen odziv! Nismo pričakovali tako velikega števila ljudi, ki bi želeli neposredno pomagati na terenu. Žal smo prejeli več prijav, kot je prostih mest na avtobusu. Zato se moramo nekaterim izmed vas, s težkim srcem, zahvaliti za ponujeno pomoč in jih prositi za razumevanje. Če bo priložnost za dodatne avtobusne prevoze, vas bomo o tem pravočasno obvestili.

A to ni edina pot, kako lahko pomagate. Predstavljamo vam novo aplikacijo, ki vam omogoča, da se vključite v pomoč na drugačen način: https://poplave2023.urszr.si/.

Če se odpravljate na teren, vas prosimo, da to storite samo po predhodnem dogovoru. Pomembno je, da ste dobro opremljeni, primerno oblečeni in obuti, saj so razmere na terenu lahko zahtevne.

Vsak gesta, vsak korak, vsak trenutek, ki ga namenite pomoči, je neprecenljiv. Ganjeni smo ob tako močnem izkazu solidarnosti vseh vas. Ta solidarnost kaže, da skupaj zmoremo več. Skupaj lahko premagamo izzive in ponovno postavimo na noge tiste, ki so bili prizadeti.

Skupaj zmoremo!

#solidarnasLOVEnija