Podporniki Putinovega režima oskrunili zidove tisočletne katedrale

Tole bo ob politiki vlade itak prišlo k nam, če ne v obliki Rusov pa v obliki Afričanov. Urejeni in premožni Rusi pa hodijo v Pariz, NY, London, Costo Smeraldo, na Azurno obalo … Seveda gre izdajanje vizumov za vse Ruse do konca agresije na Ukrajino ugasnit,” je zapisal strokovnjak za mednarodno pravo Miha Pogačnik. 
 
Spomnimo, da je zunanja ministrica Tanja Fajon nasprotovala omejevanju turističnih vizumov za Ruse. Se je pa več članic EU, med drugim tudi Poljska, Češka, Baltske in Skandinavske države, izreklo za prepoved izdaje turističnih vizumov za ruske državljane. Gre za odgovor na agresijo Vladimirja Putina na suvereno in neodvisno sosednjo državo.
 
Je pa prepoved smiselna še iz enega vidika. Na družbenih omrežjih je zaokrožil videoposnetek, ki prikazuje razdejanje, ki so ga za seboj pustili ruski okupatorji v Ukrajini. Na posnetku lahko vidimo pravi “svinjak”. Prostor, kjer so okupatorji prebivali in se zabavali, prej spominja na deponijo, kot na bivalne prostore so zapisali na nova24tv.si
 

 

To jasno odraža osebno kulturo teh ljudi. Seveda gre verjetno za osebe, ki prihajajo z manj civilizirane province in ne za mestno smetano, ki morda izkazuje višjo osebno kulturo. Po naših informacijah naj bi v mestu Buča povsem dehumanizirali bivalne prostore tudi z opravljanjem velike potrebe na pohištvu, zofah.
 

 

Sprašujemo se, ali ni takšnih ljudi bolje zadržati izven meja naše države … Tako, za vsak slučaj … Danes pa se je na družbenih omrežjih pojavil posnetek, ki opravičuje bojazen glede podeljevanja vizumov ruskim turistom. Na njem lahko vidimo, da so Rusi (ali podporniki režima v Moskvi) onečastili 1000-letno katedralo v španski Barceloni so še zapisali na nova24tv.si

 

Vir: nova24tv.si

Preberite še:

Francija bo ukinila prispevek za javno rtv trendu bodo sledile tudi ostale evropske države

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Dostop do celotnega filma Vzporedni mehanizem globoke drzave

Prihajajo nove horde ilegalcev bobnarjeva pa jim je poslala signal dobrodoslice

TS