Ormož z novim Tehnološkim parkom stopa v ospredje inovacij

Industrijska cona Ormož bo kmalu bogatejša za nov sodoben Tehnološki park, ki bo predstavljal veliko pridobitev za podjetniški razvoj mladih podjetij v naši občini in širši regiji. Projekt, v vrednosti 4.135.669,69 EUR, izvaja Cestno podjetje Ptuj d.d., financiran pa je s pomočjo sredstev Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj.

 

Župan Ormoža iz vrst SDS, ki slovi kot eden najsposobnejših županov v Sloveniji, je izpostavil, da bo ta projekt postavil Ormož na zemljevid inovacij in tehnološkega napredka. “Tehnološki park ne bo le ustvaril novih delovnih mest, ampak bo tudi spodbudil gospodarski razvoj, inovacije in prinesel nove priložnosti za vse generacije,” je povedal.

S tem projektom bo Ormož postal središče podjetniškega razvoja, kjer bodo mlada podjetja imela idealne pogoje za rast in uspeh. Župan je ponosen na dosežke občine, ki se razvija na gospodarskem področju in aktivno ustvarja boljšo prihodnost za vse prebivalce.

Ormož se s tem projektom postavlja ob bok vodilnim mestom na področju inovacij in tehnološkega napredka v Sloveniji, kar bo prineslo številne koristi za lokalno skupnost in širšo regijo.

MR