Občina Kidričevo razpisuje najem športnega centra Green Lake

Občina Kidričevo je objavila razpis za najem športno rekreacijskega centra Green Lake. Center ponuja več atraktivnih območij za športne in rekreacijske dejavnosti, med drugim wakepark, igrišča za odbojko na mivki in prostor za foodtrucke.

 

Wakepark omogoča adrenalinsko vožnjo po 420-metrski vlečnici, kjer lahko hkrati smuča ali deska do šest oseb s hitrostjo do 30 km/h. Na voljo je tudi objekt s tribuno za gledalce. Igrišče za odbojko na mivki standardnih dimenzij 18 x 9 metrov je skupaj z objektom ob njem pripravljeno na športne aktivnosti. Prostor za foodtrucke je namenjen gostinski ponudbi, kjer lahko najemniki postavijo premične enote za prehrano.

Območje kampa in plaže vključuje 10 parkirišč za avtodome z vsemi potrebnimi oskrbnimi točkami, vključno z dostopom do vode, elektrike in odstranjevanjem fekalij.

Najemni pogoji predvidevajo sklenitev najema za obdobje od 20. junija 2024 do 31. decembra 2024. Ponudniki predlagajo višino mesečne najemnine kot odstotek od bruto prometa, pri čemer minimalni delež znaša 12%. Najemniki so odgovorni za lastno košnjo trave, odvoz smeti in druge stroške, kot so elektrika in voda, ki se enakovredno delijo. Občina zagotavlja internetno povezavo in osnovno gostinsko opremo na določenih območjih, vendar imajo najemniki možnost namestitve lastne opreme.

Rok za oddajo ponudb je 14. junij 2024 do 10. ure. Ponudbe je treba oddati osebno ali priporočeno po pošti na naslov Občine Kidričevo. Komisija bo odprla in ocenila ponudbe ob 11. uri istega dne, pri čemer se bodo upoštevale le popolne in pravočasno prispele ponudbe. Izbran bo tisti ponudnik, ki bo ponudil najvišji odstotek mesečne najemnine.

Za več podrobnosti o razpisu in pogojih najema si lahko preberete celoten dokument v priloženi priponki.

Podrobnosti razpisa

MR