Intera iz Ptuja prejela naziv Štajerski zaposlovalec 2022

Na svečani prireditvi v mariborskem hotelu Habakuk so bile podeljene prve nagrade Štajerski gospodarski oskar. Ptujsko podjetje Intera d.o.o. je prejelo prestižno nagrado v kategoriji “štajerski zaposlovalec” za leto 2022.

 

O podjetju Intera:

Podjetje se ukvarja z razvijanjem spletnih in mobilnih aplikacij, ki pripomorejo k vodenju projektov, prodaji, marketingu in upravljanju s kadri.

V kolektivu, ki šteje 42 članov, so predani skrbi za zaposlene in ponujajo številne ugodnosti, kot so mentorski program, karierni razvoj, sredstva za izobraževanje, fleksibilen delovni čas, športne aktivnosti, jogo in druge.

Podjetje se lahko pohvali tudi s prestižnimi nazivi, kot so certifikat Družini prijaznega podjetja in zlato oceno bonitetne odličnosti AAA.

Konkurenca:

Na razpis za naziv Štajerski zaposlovalec 2022 se je prijavilo 24 podjetij, med katerimi so bili v ožji izbor izbrani tudi Zavarovalnica Sava iz Maribora, Ledinek Engineering iz Hoč, Aplast iz Ložnice pri Žalcu in Terme Olimia iz Podčetrtka.

Pomen nagrade:

Nagrada Štajerski gospodarski oskar poudarja pomen zaposlovanja in upravljanja s kadri v podjetjih, kar dodatno povečuje vrednost prejetih nagrad. Naziv Štajerski zaposlovalec 2022 potrjuje Interin trud in prizadevanja na področju zaposlovanja, kar je poudaril tudi direktor Intere, Peter Ladič.

MR