V Kidričevem so v sredo 1.7. odprli Green Lake Slovenia!

Green Lake Slovenia bo obratoval vsaki dan od ponedeljka do nedelje od 8:00 do 22:00 ure. Vstop je brezplačen, zagotavljajo pa tudi brezplačno parkiranje.

Vsaki dan je na voljo “Fidebo food truck”, ki nudi izvrstne kulinarične dobrote.

  • ? Od ponedeljka do četrtka: 12:00 – 20:00
  • ? V petek od 12:00 do 22:00 ?
  • ? V soboto od 10:00 do 22:00
  • ? V nedeljo od 10:00 do 20:00

Ob vikendih bodo pripravljali raznolike aktivnosti in pestro gostinsko ponudbo.

Zgodba o Green Lake Slovenia

V občini Kidričevo so se v javno-zasebnem partnerstvu lotili urejanja gramoznice, ki že leta privablja številne obiskovalce. V gramoznici, kjer je kristalno čista voda, se kopa vedno več obiskovalcev, ki se v poletnih mesecih družijo tudi ob vodi na neurejeni nabrežini.

Športno rekreacijski center Green Lake je prvi tovrsten center, kjer so na enem mestu združeni šport, sprostitev, zabava in počitnice. Na 10 ha urejene površine tako lahko kvalitetno preživite svoj prosti čas v neokrnjeni naravi.

Green Lake obratuje! Vabljeni!

Počitnice

Ali vam je všeč novica? Všečkajte FB stran:

Urejenih je 10 parkirišč za avtodome v prihodnje pa bo v kampu še prostora z cca. 40 šotorišč. Od Ptuja, najstarejšega slovenskega mesta, ste oddaljeni približno 12 km.

Kamp je razdeljen na dva dela: spodnje urejene parcele s prelepim razgledom na jezero. Zgornji del kampa nudi oskrbo avtodoma z napajalnim vozlom.

Odbojka na mivki

Greenlake nudi odbojkarsko igrišče za igranje odbojke na mivki. Igrišče je napravljeno v tradicionalnem formatu – v izmeri 18 x 9 m. Nudijo najem odbojkarskega igrišča za najmanj eno uro, vsak konec tedna (sobota in nedelja) med 10:00 in 20:00, čas igranja ni omejen.

Wakepark

420 metrska vlečnica, 6 smučarjev ali 6 deskarjev na vodi hkrati, adrenalinska hitrost do 30 km/h, osnovna oprema vključena v karto in možnost izposoje pro opreme.

Želite biti redno obveščeni o novostih v vaši občini? Všečkajte FB stran:

MR