Dol z najslabšo vlado v zgodovini Slovenije!

V Republiki Sloveniji se je pojavila nova peticija, s katero skupina zaskrbljenih državljanov zahteva takojšen odstop vlade pod vodstvom predsednika vlade Roberta Goloba. Peticija, naslovljena direktno na Golobovo vlado, izraža nezadovoljstvo državljanov z aktualno vladno politiko in upravljanjem države, ki ga označujejo za “najbolj škodljivo in nesposobno” v zgodovini samostojne Slovenije.

 

Pobudniki peticije trdijo, da je sedanje vodenje države privedlo do razmer, ki negativno vplivajo na življenja ljudi in prihodnost države. V peticiji zato zahtevajo nemudoma odstop vlade in razpis predčasnih parlamentarnih volitev. Namen peticije je združiti državljane v skupnem prizadevanju za politične spremembe, ki bodo vodile v boljšo prihodnost Slovenije.

Peticijo je mogoče podpisati in poslati na naslov Slovenske demokratske stranke (SDS) ali elektronsko na naslov, ki je namenjen Karin Planinšek, osebi, zadolženi za zbiranje podpisov. Organizatorji poudarjajo, da je vsak podpis pomemben in pozivajo državljane, naj se pridružijo iniciativi.

PETICIJA A4_za tisk

MR