Po poročanju spletnega portala Demokracija nemška obveščevalna služba ne izključuje možnosti, da bodo člani Antife začeli izvajati atentate na nasprotnike.

ZDA in Madžarska že pripravljata ukrepe za uvrstitev Antife na seznam terorističnih organizacij.

Že leta lahko ob demonstracijah v zahodnem svetu vidimo skrajno levičarske skupine, najpogosteje je to Antifa, kako pravico do protestov zlorabljajo za uničevanje tuje lastnine in navadno tudi ropanje. Poleg tega levičarski izgredniki pogosto tudi fizično napadajo vse, ki nasprotujejo levičarskemu nasilništvu. In vendar so kljub uničevanju in požiganju, kljub ropanju, kljub fizičnim napadom celo na policiste mediji in oblasti z levičarskimi nasilneži zelo prizanesljivi. Deloma zato, ker so »protifašisti«, kar se prepogosto izkaže kot odpustek tudi za zločine, ki bi koga drugega pripeljali za rešetke, deloma zato, ker so med temi zamaskiranimi levičarskimi skrajneži zelo pogosto sinčki in hčerkice vplivnih staršev, ki seveda ščitijo svoje mlade zaklade. In seveda ne smemo prezreti levih liberalnih medijev, ki so tudi deloma krivi za to, da z levičarskimi izgredniki ravnajo v rokavicah. Stalno namreč podžigajo histerijo proti imaginarnemu »desnemu ekstremizmu« in s tem prikrivajo dejanski ekstremizem politične levice.

Levičarska Antifa je šla čez rob

Ali vam je všeč novica? Všečkajte FB stran:

No, zaradi te prizanesljivosti oblasti in medijev se seveda levičarski ekstremisti čutijo vse bolj močne in zaradi tega so njihove »akcije« vedno bolj nasilne, da o škodi, ki jo povzročajo, niti ne govorimo. A po vsem sodeč so v zadnjem času šli čez rob in tudi vplivni starši jim ne bodo mogli več pomagati. Če je bilo za mnoge servilne oblastnike in medije divjanje in uničevanje celo kulturnih spomenikov, ki so si jih privoščili levičarski banditi v zadnjih tednih, še ravno na meji sprejemljivega, je zdaj očitno vrag odnesel šalo. V Nemčijo je namreč nemška notranja obveščevalna služba (Zvezni urad za varstvo ustave) opozorila vlado, da Antifa in nekatere druge malo manj znane levičarske skupine prehajajo v fazo, ko načrtujejo »oboroženo revolucijo« in zato varnostna služba opozarja politike, da ne morejo več izključevati možnosti, da bodo člani Antife začeli izvajati prave teroristične napade vključno z atentati na svoje politične nasprotnike. Po domače povedano, da se bodo iz pocestnih banditov spremenili v teroristično skupino po »vseh pravilih«.

Levičarski terorizem je treba zatreti v kali

Nemška varnostna služba torej apelira na vlado, naj začne izvajati preventivne ukrepe, s katerimi bi terorizem Antife in podobnih levičarskih skupin zatrli že v kali. Seveda pa so nekateri politični voditelji že davno spregledali dejanske namene levičarskih organizacij, ki se skrivajo za »antifašizmom«, in zato že napravili nekatere preventivne korake. Ameriški predsednik Donald Trump je napovedal, da pripravljajo zakonodajo, s katero bodo lahko Antifo uvrstili na seznam terorističnih organizacij. Podobni glasovi prihajajo iz Madžarske, kjer naj bi vlada Viktorja Orbána tudi pripravljala zakonodajo, po kateri bo Antifa razglašena za teroristično organizacijo in bodo z njenimi člani ustrezno ravnali.

Viri: Demokracija    

Želite biti redno obveščeni o novostih v vaši občini? Všečkajte FB stran:

MR