Zbiranje denarja za otroka, ki je bil priča trojnemu umoru pri Ptuju

Rozmanov dres na lecitaciji.

Za Božič, 25.12.2020, se je pri Ptuju zgodila velika družinska tragedija. V Gerečji vasi je Silvo D. storil hud zločin, ko je vpričo svojega štitiletnega sina hladnokrvno ubil svojo ženo in njuna starša. 4-letni otrok je ostal sam, brez matere, dedka in babice. Ostal mu je stric, brat od preminule matere.

 

Na socialnem omrežju Facebook se je javil tudi eden najboljših slovenskih vratarjev, Matjaž Rozman iz NK Celje.

Objavil je ganljiv prispevek v katerem daje na licitacijo svoj reprezentančni dres iz Lige narodov. Zbran denar bo namenil za svojega prijatelja Miha in njegovega nečaka, ki sta po tragičnem dogodku ostala brez mame očeta in sestre ter brez mame, babice in dedka.

“Miha, dragi moj prijatelj.. na božično večer si v žalostni tragediji izgubil vse – mamo, očeta in sestro.. a nisi sam! Prijatelji smo s tabo v dobrem in slabem, ti si bil vedno ob meni in tudi jaz sem zdaj ob tebi. V teh težkih časih sem se odločil, da ti pomagam. V tem trenutku dajem na licitacijo svoj reprezentančni dres iz Lige narodov. Garal sem zanj celo svojo kariero in pomeni mi veliko, ogromno, a ne več kot najino prijateljstvo. Na licitacijo ga dajem z veseljem, ker vem da bom s tem vsaj malo pomagal vama dvema, tebi in velikemu 4-letnemu korenjaku. (Nečaku)Pozivam vse zainteresirane, da ponudbe za dres pošljejo na elektronski naslov [email protected] ali v komentar.Izklicna cena je 50 EUR.

Prav tako vse dobrodelneže seznanjam, da bo v prihodnjih dneh odprt humanitarni TRR račun, kjer se bodo za Miho in njegovega nečaka zbirala sredstva za pomoč ob tragediji, ki ju je doletela. TRR bo od odprtju objavljen na spletni strani občine Hajdina, tudi sam pa ga bom delil na svojem FB profilu. Delite to objavo in s tem pomagajte tudi vi… HVALA!”

 

Preberite še:

Po hladnokrvnem umoru treh ljudi si je privoščil špricar

Želite biti redno obveščeni o novostih v vaši občini? Všečkajte FB stran:

Tragičen Božič pri Ptuju! Ubil je tri osebe!
Začelo se je cepljenje! Med prvimi se je cepil nadškof Franc…

 

MR