Vodja skrajnih anticepilcev hudo zbolel!

Napadli so me z mikrovalovnim orožjem

 

Prvi mož glasne skupine nasprotnikov cepljenja in epidemioloških ukrepov, ki pred sedežem RTV Slovenija v Ljubljani že mesece zahteva umik vseh omejitev, širi teorije zarot in razglaša, da bolezen covid-19 ne obstaja, v začetku septembra lani pa je tudi vdrla v studio oddaje Odmevi, je že tri tedne zelo bolan, so zapisali na siol.net.

Ladislav Troha je nekdanji častnik v Slovenski vojski, znan tudi kot “pojoči major”, ki bi ga naj leta 2001 za pet mesecev ugrabili neznani storilci, vendar so se pojavila ugibanja, da se to ni zgodilo. Leta 2014 je dva meseca gladovno stavkal pred sedežem vlade in stavbo RTV Slovenija.

Troha zdaj že nekaj časa vodi gibanje OPS, ki pred poslopjem RTV Slovenija v Ljubljani in na spletu zagovarja stališča, da koronavirus ne obstaja in da je pandemija zarota proti človeštvu. Na družbenem omrežju Facebook je danes pojasnil, da je zadnje tri tedne zaradi hujše bolezni preživel v postelji, so zapisali na siol.net.

Kljub temu, da njegovi opisani simptomi sovpadajo z nekaterimi simptomi prebolevanja bolezni covid-19 (drastična izguba teže v kratkem času, razjede po ustih), Troha trdi, da je bil v resnici napaden z mikrovalovnim orožjem. Želeli naj bi ga utišati, pojasnjuje. Od slovenske policije in Sove zahteva preiskavo, še trdijo na siol.net.

Pridržite se skupini in sodelujte pri glasovanju, debatah in komentiranju:

SKUPINA