(VABILO) V Stični bo potekal največji katoliški festival za mlade – Stična mladih

Sticna. Tradicionalno srecanje Sticna mladih.

V soboto, 17. 9. 2022, bo potekal največji katoliški festival za mlade – Stična mladih. Srečanje se bo pričelo z zbiranjem ob 9.30 in sklenilo z večernim programom ob 21.00.

Geslo letošnjega srečanja se glasi “Izberi vihar” (prim. Mt 14, 22-33), ki spodbuja mlade, da stopijo iz cone udobja in jih opogumiti, da jih ne bo strah.

Organizatorji pripravljajo pester program. Po uvodnem programu bo najprej sledila sv. maša, ki jo bo vodil koprski škof msgr. dr. Jurij Bizjak. V popoldanskem času bodo potekale raznolike delavnice in športni turnir. Tekom dneva bo priložnost za adoracijo, sveto spoved in druženje. Za vse udeležence bo na voljo topla večerja, po večerji pa bo potekal večerni koncert s Stična bendom. Časovnica programa je dostopna na spletni strani sticna.net.

Vstopnice za dogodek je mogoče po nižji ceni kupiti že v predprodaji. Udeleženci se na srečanje lahko pripeljejo s Stična vlakom, organiziranimi avtobusnimi prevozi iz župnij oz. dekanij ali pa pridejo v lastni režiji so zapisali na demokracija.si

LOKACIJA: cistercijanski samostan Stična, Stična 17, Ivančna Gorica

 

Vir: demokracija.si

 

Preberite še:

Andrej Golob: Napovedan odkup pšenice je bil velika polomija predsednika vlade in kmetijske ministrice! Država naj se vmešava čim manj!

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Prejetih vse več vlog za izredno denarno pomoč: “Obvladuje strah povišanja cen v jesenskem času!”

Sladkorčki za brezdelneže, davčne batine za pridne in podjetne!

TS