PADEL PO STOPNICAH?

 

UKC Maribor je včeraj popoldan obvestili Policijsko Upravo Maribor, da so k njim, z reševalnim vozilom, pripeljali hudo poškodovanega 54-letnega moškega.

Policisti  so  ugotovili, da je navedeni že dan prej popival v stanovanjski hiši  v  okolici Lenarta,  kjer  mu  je bila odrejena karantena. Ponoči je zaradi opitosti padel po stopnicah in se hudo telesno poškodoval. Že ponoči ga je na stopnicah našel njegov 33-letni sostanovalec, ki je na istem naslovu prav tako v karanteni. Prepričan je bil, da je starejši sostanovalec tam obležal zaradi opitosti, zato ga je pustil ležati.

Okoli 11. ure je mlajši sostanovalec ugotovil, da navedeni še vedno leži na stopnicah.  Ko ga je poskusil prebuditi, je ugotovil, da je poškodovan po glavi in neodziven, zato je poklical reševalce.

Policisti vse okoliščine  dogodka še preverjajo, dosedanje ugotovitve pa kažejo na to, da je poškodovani res sam padel po stopnicah in se telesno poškodoval. Po zaključku  kriminalistične preiskave bodo policisti pristojnemu okrožnemu državnemu tožilstvu posredovali ugotovitve v skladu z določili Zakona o kazenskem postopku.

Želite biti redno obveščeni o novostih v vaši občini? Všečkajte FB stran:

MR