To je Bidnova Amerika: Objestni najstnik povozil nebogljenega invalida

Iz Združenih držav Amerike poročajo o brutalnem zločinu objestnega 17-letnika nad nebogljenim invalidom. Mladoletniku so že odvzeli prostost, potem ko je sredi belega dne povozil moškega na invalidskem vozičku, nato pa pobegnil s kraja dogodka.
 
Zločin se je zgodil 3. septembra na parkirišču v severnem Austinu v ameriški zvezni državi Teksas. 17-letnik je meni nič tebi pobegnil, čeprav je bilo jasno, da je žrtev resno poškodovana.
 
Pablu Antoniu Avila-Banagasu je bila odvzeta prostost 9. septembra, obtožen pa je bil poškodbe invalidne osebe, neustavitve in nudenja pomoči ter nezakonitega posedovanja strelnega orožja so zapisali na nova24tv.si
 
Posnetek varnostno-nadzorne kamere, ki ga je objavila policija v Austinu, prikazuje žrtev, kako počasi prečka parkirišče s svojim električnim invalidskim vozičkom, ko je v nekem trenutku dvignil roko in s kretnjo prihajajočemu vozilu nakazal, naj vendarle upočasni. Objestni voznik se je na opozorilo moškega požvižgal, povozil njega kot tudi njegov invalidski voziček, nato je prevozil robnik in očitno brez slabe vesti pobegnil s kraja zločina.

Gasilska enota v Austinu in policisti so se hitro odzvali in žrtev prepeljali v lokalno bolnišnico, poroča Fox News. Moški na invalidskem vozičku je utrpel življenjsko ogrožujoče poškodbe, poroča austinska policija. Le kaj se dogaja v Bidnovi Ameriki?

Vir: nova24tv.si

Preberite še:

Golobove najzanimivejše izjave

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Zdravstvena stroka kritična do Golobovih nasvetov: To je posmehovanje iz zdravja naroda in odgovornega ravnanja

Novi fiasko Klakočar Zupančičeve

TS