Televizija Sip TV na Destrniku soočila županske kandidate

Televizija Skupnih internih programov (Sip TV) je v torek zvečer na Destrniku izpeljala še eno predvolilno soočenje županskih kandidatov. Tokrat so mnenja soočili kandidatka in kandidati za župana občine Destrnik.

Foto: Sip TV
Na Destrniku je televizijsko soočenje županskih kandidatov in kandidatke pred nedeljskimi lokalnimi volitvami potekalo v živo, z neposrednim televizijskim prenosom, soočenja, ki ga je vodil Peter Kirič, pa se je udeležilo tudi lepo številko občank in občanov občine Destrnik.

Svoje poglede na trenutno stanje v občini Destrnik, na razvoj občine s predstavitvijo programskih usmeritev iz svojih volilnih programov, so na soočenju predstavili letošnji županski kandidati.

Utrinek s sinočnjega televizijskega soočenja na Destrniku; foto: Sip TV

Za župansko funkcijo se na Destrniku potegujejo aktualni župan Vladimir Vindiš, ki nastopa kot neodvisni kandidat s podporo volivk in volivcev, v boj za županski stolček se znova podaja nekdanji destrniški župan in poslanec Franc Pukšič, ki prav tako kandidira kot neodvisni kandidat. Županski kandidat je tudi podjetnik in dosedanji destrniški podžupan Branko Horvat, ki kandidira s podporo volivcev, kandidatka za županjo pa je tudi dosedanja občinska svetnica Elizabeta Fras, zaposlena v javni upravi, za mesto županje pa kandidira na listi Slovenske demokratske stranke (SDS).
Foto: SIP TV