Sejem prostega časa!

Do konca avgusta se še lahko prijavite na Sejem prostega časa!

 

Sejem prostega časa vabi organizacije, posameznike in skupine, ki na Ptuju mladim ponujajo različne kulturne, izobraževalne, prostovoljske, športne programe ali projekte, da se predstavijo na skupni prireditvi in spletnem portalu.

Sejem prostega časa je predstavitev organizacij, posameznikov in skupin, ki na Ptuju mladim ponujajo različne kulturne, izobraževalne, prostovoljske, športne programe ali projekte. Z interaktivnimi vsebinami, promocijskimi materiali in osebnim stikom ponuja vse informacije na enem mestu.

Zadnji dve leti smo morali zaradi epidemioloških razmer opustiti naše srečanje v živo, zaživelo pa je spletno mesto Sejem prostega časa.

 

Kot kaže, pa se bodo letos le uspeli ponovno srečati tudi osebno in predstaviti svoje aktivnosti v živo na Sejmu prostega časa, ki ga planirajo v soboto, 10. 9. 2022, med 9. in 13. uro. Letos dogodek pripravljajo v sodelovanju z Zavodom za šport Ptuj, ki bo takrat organiziral tudi Ptujski športni vikend. Hkrati bo potekal tudi projekt izmenjave oblačil Jaz tebi – ti meni.

Če ste organizacija, ki se želi predstaviti v živo na Sejmu prostega časa 10. septembra, vas prosijo, da izpolnite ta obrazec. Na podlagi izpolnjenega obrazca bodo pripravili tudi predstavitev organizacije za spletni portal Sejem prostega časa.

Vaše prijave za sodelovanje sprejemajo do 31. avgusta 2022.

Za dodatne informacije so vam na voljo na [email protected].

Preberite še:

Temu ne bodo ubežali niti tisti z najnižjimi plačami- znižale se bodo plače, tudi minimalne!!!

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Prihaja recesija? Revščina je pred vrati! Kje smo z evropsko minimalno plačo?

Smrtna nesreča deklice v Markovcih vrh ledene gore: Se bo na…

 

MR