S Polko in majolko v novo leto

Televizijsko oddajo Polka in majolka gledalci širom Slovenije poznajo že dobrih trinajst let. V prazničnem decembru se ekipa oddaje pripravlja na tradicionalno silvestrsko oddajo.

Tudi letošnja silvestrska oddaja bo nekaj posebnega, saj bodo na odru Polke in majolke nastopili priznani slovenski glasbeniki. Praznična oddaja bo tokrat gostovala v občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah, v tamkajšnji kulturni dvorani. Snemanje oddaje bo v nedeljo, 16. decembra, ob 17. uri.

Oddaja tudi letos nosi humanitarno noto, zbrane prostovoljne prispevke pa bodo podarili gasilcem PGD Vitomarci za nakup avtocisterne. Na odru se bodo predstavili priznani glasbeniki in glasbene legende, več kot 20 jih napoveduje, nastopili pa bodo: Alfi Nipič, Ivo Mojzer, Rudi Šantl, Majda Petan, Marjan Smode, ansambel Trio Pogladič, ansambel Stanka Fajsa, Dolomiti, ansambel Brloga, Štajerski zvoki in še veliko drugih. Voditelj Mitja Grmovšek obljublja tudi veliko humorja in raznih presenečenj.

Voditelj oddaje Mitja Grmovšek

Obiskovalci imajo prost vstop

Vstop za obiskovalce oddaje Polka in majolka bo prost, na več kot triurnem koncertu slovenske glasbe pa bodo za dobro prednovoletno vzdušje in pogostitev poskrbeli domači gasilci. Čar prireditve je zagotovo vzdušje najdaljše noči v letu, kar pa bodo organizatorji dogodka skušali pričarati obiskovalcem.
Televizijsko oddajo Polka in Majolka bo na silvestrovo predvajalo kar 15 lokalnih TV postaj po Sloveniji. Skratka to je prireditev, ki jo zares ne smete zamuditi.
Foto: arhiv MG