Razpis za prenovo ptujske tržnice zaradi revizije podaljšan

Ptujska mestna občina je rok za oddajo ponudb na razpisu, s katerim išče izvajalca del za načrtovano prenovo mestne tržnice podaljšala do 9. marca. Javno odpiranje ponudb je bilo že nekajkrat preloženo.

Danes je bilo znova predvideno javno odpiranje ponudb na razpis za izbiro izvajalca del za Ureditev mestne tržnice. Zaradi vložene revizije v postopku, ki jo bo revizijska komisija strokovno proučila, je občina podaljšala rok za oddajo ponudb.

V skladu z zakonom je bil na uradnem portalu javnih naročil e-narocanje.si objavljen nov datum za odpiranje ponudb, to je 9. 3. 2018, ob 10. uri, s sporočili iz občine.

Tako naj bi izgledala tržnica po prenovi. Vir: MO Ptuj

V vodstvu MO Ptuj so poudarili, da občina vse postopke za ureditev mestne tržnice vodi v skladu z zakonom, transparentno in gospodarno, da z odgovorno porabo javnih sredstev doseže prenovo tega pomembnega dela starega mesta. Če bo revizijska komisija zahteve iz vložene revizije sprejela kot upravičene, bo javni razpis ustrezno korigiran, če jih bo kot neutemeljene zavrnila, bo o reviziji presojala in odločala Državna revizijska komisija. Več informacij bo na voljo takoj, ko revizijska komisija sprejme svojo odločitev, so še sporočili iz ptujske občine.
TM