Rapar Zlatko napadel direktorja NIJZ, Milana Kreka.

Prosil bi vas, da me nehate nadlegovati,” je direktor NIJZ Milan Krek pozval raperja s Fužin Zlatana Čordića – Zlatka, ki sta ga skupaj s pajdašem na ulici obkrožil in od njega želela izsiliti odgovore na nekatera vprašanja. Pri tem sta ga tudi obkladala z besedami: “Glejte te lažnive oči”, “vas je kaj sram”… Spomnimo, da je Zlatko v preteklosti že verbalno in fizično napadel snemalca Nova24TV. Kot smo izvedeli je Krek dogodek prijavil kriminalistom.

 

Raper in znani protivladni izgrednik Zlatan Čordič -Zlatko je danes sredi belega dne verbalno napadel direktorja Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) Milana Kreka in ga zasledoval od Kotnikove do Trubarjeve ulice ter ga snemal pod pretvezo, da želi od njega dobiti odgovore na nekatera vprašanja.

“Kam greš Milan?”, “glejte te lažnive oči”, “vas je kaj sram?” so bile opazke s katerimi sta Zlatko in njegov snemalec napadla Kreka in od njega zahtevala pojasnila. Krek se ni dal zmotiti in ju večkrat opomnil, naj prenehata z nadlegovanjem, vendar sta ga zasledovala od Kotnikove ulice do RTV in pri tem nista odnehala kljub večkratnim opozorilom, da posegata v njegov osebni prostor ter ne vzdržujeta distance in ne nosita maske.

Zlatko je že verbalno in fizično napadel snemalca Nova24TV

Tokrat ni bilo prvič, da se je Zlatko znašal nad drugimi, zlasti nad tistimi, ki ne delijo njegovih političnih nazorov. Nedavno je fizično obračunal s snemalcem Nove24TV in mu ukradel kamero, o čemer so poročali naši novinarji. Kakor je očitno iz izpovedi snemalca, je šlo za načrten napad na uslužbenca naše televizijske hiše.

Na novico o napadu so se tedaj odzvali direktor Nove24TV Boris Tomašič, odgovorni urednik Nove24TV Aleksander Rant ter odgovorni urednik Demokracije Jože Biščak. Sicer to nista bila osamljena primera njegove nebrzdane agresije in popadljivosti. Nedavno se je znesel tudi nad znanim harmonikašem na Prešernovem trgu, s svojim nekontroliranim izpadom pa je skušal zagreniti tudi državno proslavo na Kongresnem trgu v Ljubljani, na predvečer Dneva državnosti. In ta človek se menda ima za kulturnika.

MR