Poziv javnosti: Nevarna in objestna vožnja voznika avtomobila znamke AUDI v Mariboru

Pobegnil pred policijjo
Foto: Facebook

Policisti Prometne policijske postaje Maribor se ukvarjajo z obravnavo voznika, ki je s svojo predrzno, brezobzirno in objestno vožnjo ogrožal ostale udeležence v prometu.

 

V nedeljo, 17. julija 2023, ob uri je voznik osebnega avtomobila znamke AUDI, tip A7, registrske oznake CE CG-113, vozil po naselju Maribor – Tezno. Med vožnjo po Ptujski cesti, Zagrebški cesti, Špelini ulici, Nasipni ulici in regionalni cesti št. 430 (stara H2) je izvajal predrzne in brezobzirne manevre, s tem pa ogrožal varnost drugih udeležencev cestnega prometa.

Pozivamo vse morebitne očividce in udeležence cestnega prometa, ki so se počutili ogrožene na kakršen koli način, naj nemudoma pokličejo na telefonsko številko 02/450-20-30 (Postaja prometne policije Maribor) ali na klicno številko 113. Prav tako se lahko osebno zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, ki se nahaja na Ptujski cesti 117, in sicer zaradi razjasnitve okoliščin.

Objava tega poziva je ključna, saj bomo le z aktivno udeležbo in sodelovanjem javnosti lahko identificirali voznika ter ugotovili vse podrobnosti o nevarni vožnji, ki je ogrožala varnost vseh udeležencev v prometu. Vaša pomoč je neprecenljiva pri zagotavljanju varnosti na naših cestah.

Vse informacije, ki bodo prispele na policijsko postajo, bodo obravnavane s popolno zaupnostjo. Policija se zavezuje, da bo temeljito preiskala to zadevo in ustrezno ukrepala v skladu z veljavno zakonodajo.

S skupnimi močmi bomo poskrbeli, da bodo naše ceste varne za vse udeležence prometa. Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in razumevanje ter za širjenje tega poziva med prebivalci Maribora in okoliških območij.

Naj varnost na cestah ostane naša najvišja prioriteta.

MR