Požar, prometna nesreča in vlom zaznamovali sredo: Neurje povzročilo kaos na cestah

Policija
Foto: Facebook

Požar v Središču ob Dravi

V Središču ob Dravi je izbruhnil požar, ki je uničil gospodarski objekt in poškodoval del ostrešja stanovanjske hiše. Nesreča je povzročila za približno 15.000 evrov materialne škode, po nestrokovni oceni. Vzrok požara še ni znan in se trenutno preiskuje.

Lažje poškodovan mopedist na Ptuju

Na Ptuju se je zgodila nesreča, v kateri je voznik mopeda med vožnjo v krožnem križišču padel in se lažje poškodoval. Policija je pozneje ugotovila, da je voznik vozil pod vplivom alkohola, saj je alkotest pokazal 0,79 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog.

Vlom in kraja v Slovenski Bistrici

Na območju Slovenske Bistrice so neznani storilci vlomili v gospodarski objekt in odtujili delovno mehanizacijo. Po nestrokovni oceni je bila s tem povzročena za približno 1.000 evrov škode.

Neurje povzročilo težave v prometu

Včerajšnje neurje je povzročilo več težav v prometu. Policija je prejela več klicev o padlih drevesih na voziščih na območju Selnice ob Dravi, Ptuja, Ormoža, Rač in Slovenske Bistrice. Prav tako so prejeli več klicev o poškodovanih vozilih zaradi padlih dreves in drugih predmetov. Priporočamo voznikom, da ostanejo previdni na cestah.

MR