Ormoški župan za podžupanjo imenoval Irmo Murad

Župan Ormoža Danijel Vrbnjak je danes imenoval podžupanjo, pogodbo pa je podpisal tudi z novo direktorico občinske uprave. Obe z delom pričenjata že v ponedeljek, 1. aprila.

Ormoški župan Vrbnjak je danes čestital podžupanji Irmi Murad ob imenovanju; foto: KTV Ormož
Ormoški župan Vrbnjak je za podžupanjo imenoval občinsko svetnico iz vrst NSi Irmo Murad, poznano tudi kot ravnateljico OŠ Sveti Tomaž, doma iz Miklavža pri Ormožu.

Vrbnjak je ob imenovanju podžupanje povedal, da verjame v njene izkušnje in da si želi njene pomoči predvsem na področju družbenih dejavnosti ter pri delu z osnovnimi šolami in vrtci.

Nova ormoška podžupanja naj bi bila županu predvsem v pomoč na področju družbenih dejavnosti; foto: KTV Ormož

Župan z novo direktorico že podpisal pogodbo o zaposlitvi

Danes pa je v prostorih občine Ormož župan Vrbnjak predstavil še novo direktorico ormoške občinske uprave Mileno Debeljak in z njo podpisal tudi pogodbo o zaposlitvi. Ob tem je poudaril, da verjame, da bo ormoška občina z novo direktorico dobila tudi dodano vrednost, predvsem zato, ker ima Debeljakova veliko izkušenj s prejšnjega delovnega mesta.

Podpis pogodbe z novo ormoško direktorico občinske uprave; foto: KTV Ormož

»V ormoški občini si želimo gospodarskega preboja, preboja v turizmu, sodelovanja pri pripravi projektov in razpisov. Želim si, da za investicije denar poiščemo tudi kje drugje, ne samo v občinskem proračunu. Želimo izkoristiti naše potenciale in čim več dobrega narediti za naše občane,« je še dejal Vrbnjak.

Debeljakova je bila do nedavnega direktorica občinske uprave v haloški občini Cirkulane, zato ji je to delo blizu in ji v večji občini predstavlja tudi večji izziv. Veliko izkušenj ima pri pridobivanju evropskih sredstev in prav na tem področju želi delo nadaljevati tudi v ormoški občini.

Foto: KTV Ormož