NK Drava Ptuj v Kidričevem izpeljala 16. mednarodni zimski turnir

Letošnji zimski turnir je NK Drava Ptuj morala izpeljati v kidričevski športni dvorani zaradi prenove ptujske Športne dvorane Center.

Na mednarodnem zimskem turnirju v Kidričevem se je v dveh vikendih pomerilo 89 ekip iz štirih držav (AUT, SLO, HRV, BIH). Gre za zelo močen turnir, ki je potekal v šestih kategorijah (U8, U9, U10, U11, U12 in U13).
Utrinke iz kidričevske športne dvorane, z letošnjega zimskega turnirja. Foto: ONŠ Golgeter Hajdina

»Na 32 tekmah je bilo doseženih 83 zadetkov, kar je 2,6 gola na srečanje. Verjamemo, da ste uživali v nogometnih vragolijah mladih nogometašev, ki so pokazali bogato nogometno znanje ter ljubezen do nogometne žoge,« so sporočili iz NK Drava Ptuj.

V povezavi si lahko ogledate vrhunce vseh zadetkov ter priložnosti iz turnirja:https://sport.video/nk-drava-dakinda-ptuj-turnir/16-zimski-turnir-nk-drava-ptuj-u13/nk-drava-ptuj-1-vs-nk-duplek-904036660?fbclid=IwAR06Zwa4RAG6NuH8MarjnMDQRZz2zF3o8bjkILJhUU14O88K6EyafIEKVYo

Pod finalno tekmo se vam bodo odprla vsa preostala nedeljska srečanja! Uživajte v ogledu! Vrhunce si lahko tudi snamete preko osebnega računalnika (ikona: download video pod ekranom), link pa lahko delite na vaših digitalnih kanalih, da bo zajel čim širšo populacijo vaših privržencev.

Vir: NK Drava Ptuj