Najdražja ločitev v Sloveniji! Ločila sta se najbogatejši par!

V izogib ugibanjem, napačni interpretaciji in morebitni posledični zmedi, prijatelje in javnost obveščava, da sva se v osebnem življenju ločila,” je na Facebooku sporočila najbogatejša Slovenka Iza Sia Login. 

 

Na spletnem portalu nova24tv.si so zapisali, da sta se najbogatejši slovenski par Iza in Samo Login razšla, kot je Loginova sporočila na Facebooku. Kot je zapisala, gre za ločitev v osebnem življenju, poslovno pa bosta še vedno sodelovala.

Ker so najini skupni cilji glede prihodnosti človeštva in našega planeta višji od najinih zasebnih, z ekipo Login5 Fundacije še naprej skupaj delava na uresničevanju našega poslanstva,” je sporočila Loginova.

Vam je všeč članek? Všečkajte FB stran!

Pri tem prijatelje in javnost prosita, da spoštuje zasebnost njune odločitve, ki je ne želita in nimata dolžnosti komentirati javno. Da novinarji nimajo pravice posegati v najino zasebnost več kot je sama razkrijeva, je odločilo tudi Okrožno sodišče v Ljubljani v postopku zoper Reporter media d.o.o., meni Loginova. Javnost bo seveda še kako zanimala delitev premoženja najbogatejšega slovenskega para s skoraj 700 milijoni evrov premoženja.

Zakonca Login sta obogatela s prodajo podjetja Outfit7 za milijardo dolarjev kitajski družbi Zhejiang Jinke Peroxyde. Ob prodaji se je govorilo, da podjetje na trgu ne dosega te vrednosti. Kakorkoli, zakonca Login sta se po poslu njunega življenja premoženje vložila v fundacijo Login5 Foundation, ki se ukvarja z reševanjem globalnih okoljskih težav.

Preberite še:

500€ za vsakega novorojenca

Želite biti redno obveščeni o novostih? Všečkajte FB stran:

Podrl otroka na prehodu za pešce in pobegnil! Poziv očividcem!

Janša pričal na preiskovalni komisiji glede ukrepov prvega in drugega vala

 

MR