Na Ptuju sprejem dobitnikov priznanj Agencije za varnost prometa

ptuj, sprejem, nagrajenci, agencija-za-varnost-prometa

Francu Kozelu naziv ambasador Zavoda Varna pot

Člani Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Ptuj so na današnji, letošnji zadnji 12. seji ocenili delo v letošnjem letu in izvajanje Načrta varnosti cestnega prometa MO Ptuj za leti 2017-2018. Po seji je sledil še sprejem za dobitnike priznanj Agencije za varnost prometa, dobitnikom pa sta čestitala ptujski župan Miran Senčar in  predsednik SPVCP MO Ptuj Franc Kozel.

V letu 2016 je Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Ptuj na osnovi javnega razpisa podal predloge za podelitev priznanj Javne agencije RS za varnost prometa najzaslužnejšim posameznikom in institucijam na področju prometne preventive in prometne varnosti.

Sprejem za dobitnike priznanj Agencije za varnost prometa. Foto: Langerholc

Župan Senčar je danes najzaslužnejšim posameznikom in institucijam na področju prometne preventive in varnosti posebej čestital in se jim zahvalil za njihov prispevek na področju preventive dela. Bronasti znak AVP je prejela Helena Rogina, srebrni znak AVP sta prejela Suzana Herak in Janez Rožmarin, svečano listino AVP pa je prejela OŠ dr. Ljudevita Pivka Ptuj. Posebne čestitke pa je bil deležen tudi Franc Kozel, ki je pred kratkim prejel priznanje in naziv ambasador Zavoda Varna pot, slednje pa je prejel za 10-letno obeleževanje svetovnega dneva spomina na žrtve prometnih nesreč v MO Ptuj in podporo projektom omenjenega zavoda.

Župan Senčar je posebno čestitko namenil Francu Kozelu, predsedniku SPVCP MO Ptuj. Foto: Langerholc

TM, foto: Langerholc