Na obisku evropski poslanec dr. Milan Zver

Občinski odbor Slovenske demokratske stranke Videm pri Ptuju je imel včeraj tradicionalni jesenski piknik v Pobrežju pri Vidmu. Zbralo se je preko 100 občank in občanov Občine Videm, srečanje pa je potekalo v sproščenem in veselem vzdušju.

Na jesenskem druženju so bili tudi kandidati SDS, ki bodo na letošnjih lokalnih volitvah kandidirali za mesto v občinskem svetu in krajevnih svetih, pridružil pa se jim je tudi kandidat za župana Občine Videm Branko Marinič.

Zbrane je najprej nagovorila domačinka, predsednica OO SDS Videm pri Ptuju in državnozborska poslanka Suzana Lep Šimenko, ki je povedala, da so v stranki zelo dobro pripravljeni na lokalne volitve, da imajo odlično ekipo in vsebinsko dober program, ki ga bodo kmalu predstavili tudi volivkam in volivcem.

Ekipa videmskega lokalnega odbora SDS, tokrat v družbi evropskega poslanca Zvera in predsednice odbora Lep-Šimenkove, ki se podaja na letošnje lokalne volitve.

Pomembno, da je politična stranka trajna in močna na lokalni ravni

Osrednji gost tokratnega srečanja v videmski občini pa je bil evropski poslanec dr. Milan Zver, ki se je v nagovoru najprej dotaknil aktualnih tem, ki so v ospredju v Evropskem parlamentu, trenutnega stanja v slovenski politiki, o tem pa izrazil upanje, da se bo za kandidate SDS dobro izteklo tudi na letošnjih lokalnih volitvah.

»Prav lokalna raven je tista osnova, da stranka postane trajna in močna. Politična stranka, ki ima dobre odbore, moč v občinskih in mestnih svetih ter župane, je uspešna in ne moče čez noč ugasniti.«

Dr. Milan Zver je Branku Mariniču zaželel srečo na lokalnih volitvah

Branku Mariniču, ki bo kandidiral za mesto župana v Občini Videm, pa je Zver je zaželel, da ob sebi zbere dobro ekipo, ki ga bo peljala skozi kampanjo do končne zmage.
Foto: TM